2e Tochtweg 58

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 60,- per m²/jaar
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 348 m2

Omschrijving

Het betreft een bedrijfsruimte in het buitengebied van Nieuwerkerk aan den IJssel ter grootte van ca. 348 m² voor diverse bedrijfsdoeleinden. De ruimte is verdeeld over 291 m² op de begane grond en 57 m² op de entresol. Er behoren bovendien 2 parkeerplaatsen tot het geheel.

Ligging en bereikbaarheid:
Goed bereikbaar vanaf rijksweg A20 en via de N219 vanaf de A12. Het geheel is gelegen in het buitengebied van Nieuwerkerk aan den IJssel met een traditionele lintbebouwing en naast gelegen woning

Bestemmingsmogelijkheden:
Het geheel is uitermate geschikt voor opslag (gerelateerde) bedrijven.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Technische gegevens bedrijfsruimte:
Vloerbelasting : deze bedraagt ca. 1.500 kg/m²
vrije overspanning : 11,90 meter

Kadastrale gegevens:
Kadastrale aanduiding:
Gemeente : NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
Sectie : D
Nummer : 2177
Grootte : 1.040 (ged).

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen. Er wordt voor een tussenmeter gezorgd.

Oplevering:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijzen:
Bedrijfsruimte : € 60,- excl. BTW per m² per jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 348 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up