Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Grafiek 57 in Capelle Aan Den IJssel 2907 DD

Grafiek 57

2907 DD Capelle aan den IJssel
Vraagprijs € 229.000,- k.k.
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

Een ruime 5-kamer eengezinswoning met brede tuin gelegen op een perceel van 130 m² eigen grond gelegen in een kindvriendelijke wijk. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste verdieping en 1 op de 2e verdieping. Door een slimme indeling van de zolder bestaat zelfs de mogelijkheid om een 5de slaapkamer in te...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1982 Woonoppervlakte 112 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Gedeeld door vrienden en familie van de verkoper

Wat maakt Grafiek 57 zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Sinds mijn derde jaar heb ik met veel plezier op de Grafiek 57 gewoond. Rondom het huis zijn vele speelpleintjes waar ik altijd speelde met de kinderen uit de buurt. Mijn ouders hoefden zich geen zorgen te maken over gevaarlijke autowegen, aangezien alle drie de speelpleintjes midden in de wijk liggen waar auto's enkel komen om te parkeren. Ook kon ik als jong meisje al gauw zelfstandig naar school en naar de supermarkt of de Action. Deze voorzieningen zijn slechts enkele minuten lopen van het huis vandaan. Het voelde geweldig om als acht-jarige al boodschappen voor mama te mogen doen.

Naarmate ik ouder werd en begon te puberen, kreeg ik steeds meer behoefte aan een eigen plekje. Gelukkig was er genoeg ruimte in het huis en kreeg ik uiteindelijk zelfs de hele zolderkamer. Van achter mijn bureautje aan de raamkant kon ik zo de hele buurt overzien en genoot ik in de lente van de bloesem die in de bomen hing.
Aann de andere kant van mijn kamer lag ik in de lente en herfst vaak heerlijk op bed in het zonnetje te lezen. Ik kon mij uren vermaken op dat kamertje.

Maar eigenlijk heb ik mij in het hele huis altijd thuis gevoeld. In de winter was het nooit koud in huis dankzij de vloerverwarming. Had ik het tóch koud doordat ik te lang buiten was geweest, dan kon ik heerlijk bijkomen met een boekje in het bubbelbad.

De grote ramen in de woonkamer zorgen voor een mooi zicht op de tuin. In diezelfde tuin kon ik van midden april tot september altijd heerlijk zonnebaden. En was de tuin te klein of te warm, dan ging ik naar het Schollebos met de hond om vervolgens een pannenkoek te eten in het pannenkoekenhuis.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem

In Schollevaar worden allerlei activiteiten georganiseerd door jong en oud. Halloween wordt groots gevierd, er zijn buurtfeesten en jongerencentra waar jongeren veilig kunnen 'chillen

1
Profiel plaatje

Mijn gezin heeft 23 jaar in Schollevaar mogen wonen in het huis van aan de Grafiek 57. 23 jaar is best wel lang en in die tijd zijn de kinderen veilig opgegroeid met veel vrienden die veelal uit dezlefde buurt komen

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Jonge gezinnen en starters kunnen in deze buurt meegroeien dit door de vele schole, winkelcentra en uitvalswegen naar spoor en snelweg.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Omschrijving

Een ruime 5-kamer eengezinswoning met brede tuin gelegen op een perceel van 130 m² eigen grond gelegen in een kindvriendelijke wijk. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste verdieping en 1 op de 2e verdieping. Door een slimme indeling van de zolder bestaat zelfs de mogelijkheid om een 5de slaapkamer in te richten. De woning bevindt zich op loopafstand (+/- 5 minuten) van scholen, het trein station Schollevaar en het winkelcentrum Picasso Passage waarin diverse supermarkten en levensmiddelen winkels zijn ondergebracht. Met de kinderen kunt u er heerlijk op uit in het nabij gelegen Schollebos, waar veel speeltuintjes en het pannenkoekenhuis te vinden zijn. De woning ligt in een kindvriendelijke wijk met diverse speeltuintjes aan de auto vrije plantsoenen.
 
Persoonlijke tekst eigenaar:
De huidige eigenaar heeft met veel plezier 23 jaar in de woning gewoond waar zijn kinderen veilig op gegroeid zijn. Deze heerlijke woning is instap klaar en is voorzien van veel duurzame voorzieningen die de woning nagenoeg onderhoudsvrij en snel bewoonbaar maken. De woning is voor zien van een energielabel B en kan door toepassing van eventueel zonnepanelen op het platte zolderdak zelfs een energielabel A krijgen.
 
Begane grond:
Entree, hal met het toilet (welke is voorzien van een hangend toilet en fonteintje), de meterkast en de trap naar de 1e verdieping.
 
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken (kleur Beuken) welke is voorzien van een L-vormig keukenblok met een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap en een Siemens koel/vriescombinatie.
 
De woonkamer is voorzien van een groot aluminium raam met vakverdeling met een loopdeur naar de tuin. Verder is de woonkamer voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en een kast onder de trap waar je veel opbergruimte hebt. Hier bevindt zich ook de pomp van de vloerverwarming. De achtertuin, heel breed (bijna 10 meter), is onderhoudsvriendelijk aangelegd, beschikt over een hardhouten terras, over een stenen berging (in de poort) en een houten berging in de tuin. De tuin is middels een achterom te bereiken en voorzien van plavuizentegels 30 x 60. De tuin is voorzien van kraan en elektra.
 
1e verdieping:
De overloop is voorzien van een traphekje. Op deze 1ste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde van de woning. 1 slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een vaste schuifwandkast. De dakkapel is in 2013 geplaatst en overspant de beide slaapkamers. Slaapkamers zijn beide voorzien van aluminium kantelkiepramen met dubbel glas en vast/uitneembare horren.
 
Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer, welke is voorzien van een hoek ligbad met jets, uitklapbaar badscherm, een wandcloset (hangend), een badkamermeubel met wastafel en kast met bijpassende halogeen verlichting. De wasmachineaansluiting en droger staan achter een betegelde muur.
 
2e verdieping:
Overloop is voorzien van een dak kantel raam. Vanaf de overloop is er toegang tot 1 slaapkamer over de gehele breedte van het woonhuis. Door een slimme indeling van de zolder bestaat zelfs de mogelijkheid om een 5de slaapkamer in te richten. Alle kamers zijn voorzien van kunststof kantel dakramen voorzien van dubbelglas.
 
Bijzonderheden:
De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels stadverwarming. De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, station en winkelcentrum. Op de voordeur en het toiletraam na is de gehele woning voorzien van kunststof/aluminium kozijnen.
 
Afmetingen:
Woonkamer   : 5,69 x 4,89
Keuken         : 3,10 x 2,67
Slaapkamer 1 : 3,38 x 2,11
Slaapkamer 2 : 4,89 x 2,70
Slaapkamer 3 : 3,78 x 2,69
Badkamer     : 2,67 x 2,11
Slaapkamer 4 : 2,87 x 2,41
Slaapkamer 5: 5,83 x 2,16
Berging hout  : 2,44 x 1,93
Tuin             : 9,86 breed x 6,10
 
Kadastrale gegevens:
Gemeente     : Capelle aan den IJssel
Sectie           : D
Nummer       : 1435 en 1436 (berging)
Grootte         : 130 m² (in totaal)
 
Bouwjaar                                   : 1982
Inhoud                                      : 325 m3
Gebruiksoppervlakte wonen          : 112 m2
Overige inpandige ruimte             : 0 m2
Gebouwgebonden buitenruimte      : 0 m2
Externe bergruimte                     : 9 m2
 
Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!
 

Huidige eigenaar aan het woord

Tijdens Halloween is de grafiek zeer druk bezocht door veel kinderen die langs de deuren gaan.

- Rob Beenhakker

Profielplaatje van Rob Beenhakker
Soms is een huis verbazingwekkend ruim en verwacht je dat niet vanaf de buitenkant. Ons huis waarin 2 kinderen opgegroeid zijn heeft nimmer te kort geschoten in het geven van ruimte. Net als de ouders hebben de kinderen altijd meer dan hun eigen plek gehad en konden daar naar harte lust in spelen met lego, poppen en Gamen. Soms maakte de grote van de woning het moeilijk om de kinderen te roepen voor het eten en was gek genoeg de mobiele telefoon een uitkomst om ze naar beneden te krijgen. De tuin is een zalige plek geweest voor de kinderen toen er nog een schommel stond maar ook voor ons want hoog zomer in de tuin was daar zowel de zon als ook de schaduw. En was het prima uit te houden

- Rob Beenhakker

Profielplaatje van Rob Beenhakker

Vrienden en familie aan het woord

Wat maakt Grafiek 57 zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun ervaringen, zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Sinds mijn derde jaar heb ik met veel plezier op de Grafiek 57 gewoond. Rondom het huis zijn vele speelpleintjes waar ik altijd speelde met de kinderen uit de buurt. Mijn ouders hoefden zich geen zorgen te maken over gevaarlijke autowegen, aangezien alle drie de speelpleintjes midden in de wijk liggen waar auto's enkel komen om te parkeren. Ook kon ik als jong meisje al gauw zelfstandig naar school en naar de supermarkt of de Action. Deze voorzieningen zijn slechts enkele minuten lopen van het huis vandaan. Het voelde geweldig om als acht-jarige al boodschappen voor mama te mogen doen.

Naarmate ik ouder werd en begon te puberen, kreeg ik steeds meer behoefte aan een eigen plekje. Gelukkig was er genoeg ruimte in het huis en kreeg ik uiteindelijk zelfs de hele zolderkamer. Van achter mijn bureautje aan de raamkant kon ik zo de hele buurt overzien en genoot ik in de lente van de bloesem die in de bomen hing.
Aann de andere kant van mijn kamer lag ik in de lente en herfst vaak heerlijk op bed in het zonnetje te lezen. Ik kon mij uren vermaken op dat kamertje.

Maar eigenlijk heb ik mij in het hele huis altijd thuis gevoeld. In de winter was het nooit koud in huis dankzij de vloerverwarming. Had ik het tóch koud doordat ik te lang buiten was geweest, dan kon ik heerlijk bijkomen met een boekje in het bubbelbad.

De grote ramen in de woonkamer zorgen voor een mooi zicht op de tuin. In diezelfde tuin kon ik van midden april tot september altijd heerlijk zonnebaden. En was de tuin te klein of te warm, dan ging ik naar het Schollebos met de hond om vervolgens een pannenkoek te eten in het pannenkoekenhuis.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1982 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 112 m² Perceeloppervlakte 130 m² Inhoud 325 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (6.1 m bij 9.86 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Capelle aan den IJssel Sectie D Perceelnummer 1435 Oppervlakte 125 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Capelle aan den IJssel Sectie D Perceelnummer 1436 Oppervlakte 5 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Grafiek 57 het beste omschrijven.

In Schollevaar worden allerlei activiteiten georganiseerd door jong en oud. Halloween wordt groots gevierd, er zijn buurtfeesten en jongerencentra waar jongeren veilig kunnen 'chillen

1
Profiel plaatje

Mijn gezin heeft 23 jaar in Schollevaar mogen wonen in het huis van aan de Grafiek 57. 23 jaar is best wel lang en in die tijd zijn de kinderen veilig opgegroeid met veel vrienden die veelal uit dezlefde buurt komen

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Jonge gezinnen en starters kunnen in deze buurt meegroeien dit door de vele schole, winkelcentra en uitvalswegen naar spoor en snelweg.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Schollevaar is de afspiegeling van de Multiculturele samenleving maar bovenal een prettige buurt om te wonen voor jonge gezinnen

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Video's

Plattegronden

Grafiek 57 in Capelle Aan Den IJssel 2907 DD Grafiek 57 in Capelle Aan Den IJssel 2907 DD Grafiek 57 in Capelle Aan Den IJssel 2907 DD

360° Foto's

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.