Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Maria Danneels Erf 71 in Capelle Aan Den IJssel 2907 BD

Maria Danneels erf 71

2907 BD Capelle aan den IJssel
Vraagprijs € 149.000,- k.k.
Bel of mail ons
0180332222

Omschrijving

Waar kan je nog een woning vinden met een koopsom lager dan € 150.000,- k.k. Hij staat toch voor je klaar. Maar je zult nog even de mouwen op moeten stropen om het geheel als woning te kunnen betrekken. 

Het geheel bestaat uit circa 75 m2 op de begane grond. Het is thans nog in gebruik als een praktijkruimte. Maar de eigenaar heeft al toestemming van de Gemeente en van de VVE...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1981 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Waar kan je nog een woning vinden met een koopsom lager dan € 150.000,- k.k. Hij staat toch voor je klaar. Maar je zult nog even de mouwen op moeten stropen om het geheel als woning te kunnen betrekken. 

Het geheel bestaat uit circa 75 m2 op de begane grond. Het is thans nog in gebruik als een praktijkruimte. Maar de eigenaar heeft al toestemming van de Gemeente en van de VVE gekregen om het geheel als woning te kunnen verkopen. 

Ligging:
In de woonwijk Capelle-Schollevaar.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 is de ruimte via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg goed te bereiken. Ook is er een bushalte voor de busverbinding tussen treinstation Gouda en treinstation Rotterdam Alexander in de omgeving. Treinstation Capelle Schollevaar is op loopafstand.

Bereikbaarheid
Er is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voorzieningen:
De ruimte wordt met de bestaande kunststof kozijnen geleverd. Verder is er een toilet met fonteintje aanwezig. De andere voorzieningen zoals een keuken en een doucheruimte is gemakkelijk te realiseren.  

De verwarming geschiedt middels stadsverwarming en zijn er rolluiken aanwezig voor extra veiligheid. 

Kadastrale gegevens:
Gemeente             : Capelle aan den IJssel
Sectie             : D
Nummer            : 372
Appartementsindex    : A38

VVE bijdrage
De VVE bijdrage is € 76,06 per maand 

Oplevering:
In overleg.

Bouwjaar                : 1981
Inhoud                : 190 m3
Gebruiksoppervlakte wonen        : 75 m2
Overige inpandige ruimte        : 0 m2
Gebouw gebonden buitenruimte    : 0 m2
Externe bergruimte            : 0 m2

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij b.v. is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!

Oplevering in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 149.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 1981 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 75 m² Inhoud 190 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater Stadsverwarming Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 76,06 Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken Kadastrale gegevens Gemeente Capelle aan den IJssel Sectie D Perceelnummer 372 Index 38 Eigendomssituatie Volle eigendom

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.