Andries Copierhof 42

Rotterdam Huurprijs: € 295,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 18 m2

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een garagebox van ca. 18 m² gelegen op het bedrijventerrein in Rotterdam Nesselande. De unit heeft een hoogte van 3 meter en een handbedienbare overheaddeur. Tevens is er verlichting en elektra aanwezig.

Leuk detail is dat er een algemene service unit aanwezig is op het terrein, voorzien van een watertap met gootsteen en een toilet waar men gebruik van kan maken.

Huurprijs:
€ 295,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 10,- per maand excl. BTW
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- Waterverbruik inclusief vastrecht;
- Schoonmaak algemene ruimten;
- Terreinonderhoud;
- Administratiekosten ad. 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Ligging:
Het geheel is gelegen op het bedrijvenpark Nesselande. Dit is een nieuw duurzaam bedrijvenpark van 15 hectare in het zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de snelweg A-20 en de woonwijk. Het terrein kenmerkt zich door haar goede bereikbaarheid, duidelijke indeling in hoven en een hoogwaardige kwaliteit van de buitenruimte.

Bereikbaarheid:
De locatie is direct langs de A-20 gelegen, op 5 minuten van de op- en afrit en de A-12 is direct bereikbaar via de N-219.

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Bestemming:
De bedrijfsruimte heeft als bestemming "Bedrijf - 3". De bedrijfsactiviteiten t/m 3.2 van de lijst bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk, e.e.a. conform bestemmingsplan.

Opleveringsdatum:
In overleg, per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
2 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015= 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 18 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Afstand tot de bank Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot tramhalte Op 5000 meter of meer
Afstand tot metrohalte Op 5000 meter of meer
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up