Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Hoofdweg 368 a

CAPELLE AAN DEN IJSSEL Huurprijs: € 995,- per maand
  • Oppervlakte 160 m2

Omschrijving

Het betreft een fraaie kantoor-/bedrijfsruimte op de 1e verdieping op bedrijventerrein Capelle XS. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree met trapopgang naar de 1e verdieping en is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde. Hiernaast behoren er twee parkeerplaatsen tot het gehuurde. De bedrijfsruimte op de begane grond is reeds separaat verhuurd en dus niet beschikbaar.

Bedrijventerrein:
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Capelle XS aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel. Bedrijventerrein Capelle XS beschikt sinds de oplevering van de eerste fase over een hoge bedrijvigheid. De diversiteit op het park is groot: van een bouwbedrijf en motorspecialist tot reclamebureau. Naast basisvoorwaarden zoals veiligheid en ruimte om te parkeren zoeken zij een tijdloze uitstraling die past bij moderne ondernemingen.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Capelle XS is gelegen aan de Hoofdweg tegenover het Capelle Trade Centre en nabij woonboulevard Capelle XL. De aansluiting op snelweg A20 is in vijf minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is dit bedrijventerrein goed bereikbaar. Naast het bedrijventerrein treft u een busstation en op 10 minuten loopafstand bevind zich het treinstation.

Bestemmingsplan:
De bedrijfsruimte heeft als bestemming bedrijfsdoeleinden. Bedrijfsactiviteiten t/m categorie 2 van de lijst bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk.

Oppervlakte:
Circa 160 m² (BVO) kantoorruimte op de 1e verdieping.

Parkeergelegenheid:
Tot het geheel behoren 2 parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot onbetaald parkeren.

Opleveringsniveau:
- Verdiepingsvloer van kanaalplaten met cementdeklaag;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer 500 kg/m²;
- Geïsoleerde aluminium kozijnen met HR ++ beglazing en draai-/kiepraam op 1e verdieping;
- Aluminium zonwering voor raampartij 1e verdieping;
- Glazen entreedeur met deurdranger, belinstallatie en hang-/sluitwerk;
- In de gevel verwerkte vierkante zinken hemelwaterafvoeren;

Servicekosten:
Er wordt jaarlijks een bedrag van € 195,- excl. btw in rekening gebracht voor het algemeen onderhoud. Dit betreft glas- en gevelreiniging, groen, hekwerk, camerabeveiliging en algemene verlichting.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 1.050,- per maand excl. btw.

Huurtermijn
5 jaar, een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling
Vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Afstand tot de bank Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot restaurant Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot winkel Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot snelwegafrit Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot N.S. station Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot tramhalte Op 5000 meter of meer
Afstand tot metrohalte Van 2000 tot 3000 meter
2-3
Interesse in dit object?

Anaïs helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up