Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Schorpioenstraat 298

Rotterdam Huurprijs: € 370,- per maand
  • Oppervlakte 1500 m2

Omschrijving

U zoekt een werkplek of een fijne kantoorunit vanaf 14 m² met een receptioniste.

Ntoren is een kantoor waar je je thuis gaat voelen als ondernemer. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een warme inrichting zoals u in uw eigen huiskamer en keuken beleefd. Iedereen verblijft minimaal 5 maanden in Ntoren, dat voelt vertrouwd en zo ontstaat synergie tussen ondernemers. Tijdens de vrijblijvende activiteiten van het bedrijvengroei programma, leer je de andere ondernemers kennen. Afijn een heerlijke kantooromgeving met alle voorzieningen op steenworp afstand. Het prachtige dakterras is vervolgens een unieke plek om naast het werk ook even te ontspannen.

Verhuur van een eigen werkplek al mogelijk vanaf € 198,-.

Waarom huren in Ntoren?
Ntoren wil transparant en eenvoudig zijn in de afspraken met haar huurders. De huurovereenkomst bestaat dan ook uit slechts twee A4-tjes. Het ondernemen wordt gestimuleerd en gefaciliteerd door wekelijkse koffiecontact, het lanceerplatform, groeiconsult en de vrijmibo. Uiteraard kun jij altijd terecht op jouw kantoor en worden je gasten altijd hartelijk ontvangen in onze huiskamer. Kies je voor Ntoren, dan kun je direct aan de slag! Internet, koffie en meubilair zijn geregeld zonder bijkomende kosten.

Bereikbaarheid
Direct voor de deur gelegen is het OV knooppunt Station Alexander. Metro, bus en Intercity treinen stoppen hier en brengen je overal. Kom je met de auto? Er zijn voldoende abonnementen beschikbaar voor parkeergarage Alexandrium maak gebruik van P+R Alexandrium.

Ligging
Vanuit Ntoren kom je direct in het overdekte winkelcentrum Alexandrium I. Hier vind je alle denkbare winkels, eet- en drinkgelegenheden. Om de hoek zijn de megastores, de woonmall, fitness & horecapunten.

Indeling
De centrale entree bevindt zich op de begane grond. Deze wordt binnenkort geupdated. De units bevinden zich op de 5de verdieping en deze verdieping is middels een lift en een trap te bereiken. Ook bevindt zich op deze verdieping een mannen-, vrouwen- en invalidentoilet alsmede een algemene pantry met warm- en koudwater en een koffiezetmachine en een waterkoker.

Huurprijs
De hieronder genoemde huurprijzen zijn incl. receptie, koffie en thee maar exclusief BTW. Voor het gebruik van kopieer faciliteiten en vergader faciliteiten zijn betaalde abonnementen van toepassing.
Eigen werkplek    € 198,- per maand zijn maar exclusief BTW
- Een ongemeubileerde unit € 370,- per maand zijn maar exclusief BTW
- Een gemeubileerde unit € 385,- per maand zijn maar exclusief BTW

Opleveringsniveau
De units worden gestoffeerd aangeboden en o.a. voorzien van:
- een internetverbinding (Wifi en UTP);
- Airconditioning (individueel regelbaar);
- systeemplafond met verlichting;Schorpioenstraat 298 te Rotterdam

Parkeren
Er is in de omgeving voldoende betaalde parkeergelegenheid. 24/7 Pakeergarage Alexandrium; een maand abonnement kost € 75,00 excl. BTW maand.

Huurbetaling:
De huur dient per maand vooruit betaald te worden.

Aanvullende informatie
Ntoren is het businesscentrum dat centraal is gelegen midden in het centrum van Rotterdam Prins Alexander. Rondom dit winkelcentrum Alexandrium zijn de wijken gelegen als Nesselande, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank, Lageland, Prinsenland. Maar ook de buurgemeenten Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk a/d IJssel, Bergschenhoek, Zevenhuizen en Zuidplas zijn nabij. Andere deelgemeenten in Oost-Rotterdam die profiteren van het kantoorconcept Ntoren zijn bijvoorbeeld Hilligersberg, Schiebroek, Kralingen. Al deze locaties zijn in korte tijd bereikbaar per fiets, openbaar vervoer of auto.

Huurovereenkomst:
Er is een eenvoudige huurovereenkomst van toepassing.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
2-3
Interesse in dit object?

Anaïs helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up