Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Steenbakkerij ong. ong

NIEUWERKERK A/D IJSSEL Vraagprijs: € 269.000,- v.o.n. Huurprijs: € 1.875,- per maand
  • Oppervlakte 224 m2

Omschrijving

Het betreft een DUURZAAM afgebouwd nieuwbouw bedrijvencomplex in de regio op het te ontwikkelen bedrijventerrein “Kleine Vink” in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bedrijvencomplex “Kleine Vink” bestaat uit totaal 25 bedrijfsunits met verschillende afmetingen vanaf 87,5 m² (BVO) verdeeld over de begane grond en verdieping.Het geheel bestaat uit twee bouwblokken op eigen grond met aan de voorzijde de 6 grootste varianten en daarachter de kleineren units en een ander bouwblok bestaande uit de units van ca. 110 m² waarbij de 2 hoekunits nog over een strook naastgelegen eigen grond beschikken. Locatie:

Het geheel ligt aan de zuidkant van de A-20 tussen de Laan van Avant-Garde en de Hoofdweg-Noord. Het perceel wordt thans voor belast.Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid. Elke unit voldoet aan de parkeernorm en deze varieert van 1-4 parkeerplaatsen. Deze worden voor de units of op het gemeenschappelijke terrein gerealiseerd.  Vloerbelasting:

Met een vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond en 500 kg/m² op de verdieping zijn de units ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven.Duurzaamheid en energielabel:

De units worden eventueel opgeleverd incl. de voorbereiding voor vloerverwarming op de begane grond en verdiepingsvloeren en uitermate goed geïsoleerd opgeleverd. De Rc-waarde bedraagt resp. 3,5 voor de begane grond vloer, 4,5 voor de wanden en 6,0 voor het dak.Vrije hoogte:

De vrije hoogte varieert van 3,90 tot 4,90 voor de begane grond en 2,80 meter voor de verdiepingsvloeren.Afmetingen:Type I

Deze units bestaan uit 2-3 bouwlagen met een totale opp. van en hebben een afmeting van 12,5 meter bij 8,90 meter op de begane grond en verdiepingenType II 

Deze units bestaan uit 2 bouwlagen met een totale opp. van 92 m² en hebben een afmeting van 7,5 meter bij 6 meter op de begane grond en verdieping.Type III

Deze units bestaan uit 2 bouwlagen met een totale opp. van 112 m²en hebben een afmeting van 10 meter bij 5,60 meterOpleveringsdatum:

De verwachting is dat de oplevering in het 2020 zal plaatsvinden. Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met de auto, de afrit van de A20 (Nieuwerkerk aan den IJssel) ligt op ongeveer een kilometer afstand. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Alexander.Technische omschrijving:

- Betonvloer; 

- Incl. toilet op bouwnummer 3 en 4; 

- Incl. pantry op bouwnummer 3 en 4;

- Scheidingswanden opgebouwd uit cellenbeton; 

- Gedeeltelijk in metselwerk opgetrokken buitenwanden; 

- In RAL kleur gespoten geïsoleerde aluminium kozijnen; 

- Geïsoleerde beglazing; 

- T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen of luchtwarmtepomp installatie)    wordt een extra dak doorvoer gerealiseerd; 

- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra; 

- Elektrisch bedienbare overheaddeur.Opties:

- Oplaadpunt elektrische auto’s;

- Vaste pui i.p.v. overheaddeur;

- Screens;

- Vloerverwarming;

- Volledige begeleiding afbouw.•    De koopsommen zijn v.o.n. dus incl. notariskosten levering;

•    De parkeerplaatsen behoren tot het aan te kopen perceel grond en bedrijfsunit;

•    De vermelde afmetingen zijn op basis van een bruto vloeroppervlak;

•    De koopsommen zijn exclusief BTW;

•    De koopsommen zijn op basis van een casco oplevering.**Type I wordt opgeleverd met een toilet en een pantryDe huurprijzen zijn per maand excl. BTW en incl. parkeerplaats(en)

De bedrijvenunits worden als volgt opgeleverd:

•    LED verlichting en elektra

•    Verwarmingsinstallatie

•    Toiletruimte

•    Keukenblok

•    De vermelde afmetingen zijn op basis van bruto vloeroppervlakHuurtermijn:

5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.Huishoudelijk reglement:

Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.Huurprijsherziening:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.Huurgarantie:

Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.Omzetbelasting:

Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.Bel of mail ons voor een verkoopgesprek of wij schrijven u in als belangstellende voor het project en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 224 m²
Voorzieningen Overheaddeuren
Vloerbelasting 1500 kg/m²

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot snelwegafrit Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot N.S. station Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
7005527
Interesse in deze woning?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
keyboard_arrow_up