Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Steenbakkerij unit 8, 9 en 10 ong

Nieuwerkerk a/d IJssel Huurprijs: € 850,- per maand
  • Oppervlakte 88 m2

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Kleine Vink” wordt medio juli gestart met de bouw van in totaal 25 bedrijfsunits. Wij bieden drie van deze units te huur aan, te weten unit 8, 9 en 10. Naar verwachting zullen deze units in het 1e kwartaal van 2021 worden opgeleverd en kan de huurder gebruik maken van circa 44 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 44 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

De units worden opgeleverd inclusief toilet, pantry, LED verlichting en enige wandcontactdozen op zowel de begane grond als de 1e verdieping.

Bedrijventerrein:
Bedrijventerrein “Kleine Vink” is een terrein van vijf hectare groot. Naast de aanwezigheid van bestaande bedrijven worden er op dit bedrijventerrein momenteel meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd, waaronder dit project.

Nieuwbouw project “De kleine Vink”:
Nieuwbouwproject “De Kleine Vink” bestaat uit totaal 25 bedrijfsunits met verschillende afmetingen van ca. 87,5 m² tot en met ca. 337,5 m² (BVO) verdeeld over de begane grond en verdieping. Het geheel bestaat uit twee bouwblokken op eigen grond met aan de voorzijde de 6 grootste varianten en daarachter de kleinere units.

Bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A-20 op 3 minuten afstand van de op- en afrit. De A-12 is direct bereikbaar via de N-219. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Alexander of het treinstation te N’kerk aan den IJssel.

Parkeergelegenheid:
Elke unit beschikt over 1 eigen parkeerplaats. Daarnaast is er parkeergelegenheid op het gemeenschappelijk terrein en in de directe omgeving.

Oppervlakten en afmetingen:
De units 8, 9 en 10 bestaan uit 2 bouwlagen met een totale oppervlakte van ca. 87,5 m².
De afmetingen zijn ca. 7,5 x 6,00 m op zowel de begane grond als de 1e verdieping.

Vloerbelasting:
Met een vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond en 500 kg/m² op de verdieping zijn de units ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven.

Vrije hoogte:
De vrije hoogte varieert van 3,50 voor de begane grond en 2,80 meter voor de verdiepingsvloeren.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Opleveringsniveau:
- Betonvloer;
- Toilet;
- Pantry met close-in boiler;
- Scheidingswanden opgebouwd uit cellenbeton;
- Gedeeltelijk in metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten geïsoleerde aluminium kozijnen;
- Te openen ramen;
- Geïsoleerde beglazing;
- Een dak doorvoer ten behoeve van eventuele duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen en/of een luchtwarmte pomp);
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra;
- LED verlichting;
- Wandcontactdozen;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur.

Huurprijs:
€ 850,- per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 88 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1500 kg/m²

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
2-3
Interesse in dit object?

Anaïs helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up