Mijn favorieten

Nieuwe website!

Wat gaat de tijd snel! In februari 2013 lanceerden wij een nieuwe website. Een website waarvan wij destijds vonden dat deze onderscheidend was en een goede emotie uitstraalde. Want dat is precies wat wij doen als makelaars, een emotie overbrengen. Nu is het mei 2017 en is het tijd voor vernieuwing!

De laatste maanden zijn wij dan ook samen met de mannen van het creatief collectief BRNDCRMBS druk bezig geweest om een vernieuwende en verfrissende website te realiseren. De website zit vol met nieuwe ontwikkelingen maar is ook zo gemaakt dat nieuwe ontwikkelingen in de toekomst makkelijk toepasbaar zijn. En dit is precies waar ons kantoor voor staat: telkens voorop lopen in de markt en de laatste ontwikkelingen en technologieën oppakken voor onze opdrachtgevers.

Wij zijn ons ervan bewust dat enkel de presentatie van ons woningaanbod in de vorm van foto's en tekst niet meer toereikend is op een website. Zo zijn nu ook de plattegronden, de video, de brochure en de 360 graden foto's op onze website te zien. Op de blog pagina zullen wij met regelmaat interessante items publiceren. Zo worden bijvoorbeeld ieder kwartaal de marktcijfers geanalyseerd en met u gedeeld. Door middel van deze cijfers onderbouwen wij onze verkoopadviezen.

Ook nieuw is de mogelijkheid om een woning op onze website als favoriet te bewaren en zoekers kunnen zich op onze website inschrijven. Op die manier zijn zij snel op de hoogte van nieuw aanbod en komen de woningen welke wij nieuw in de verkoop nemen direct bij een groot bestand van woningzoekenden terecht. 

Wat ook nieuw is zijn statistieken. Het is altijd goed om een woning te monitoren. Hoe vaak is de woning op onze website bekeken en hoeveel brochures zijn er gedownload? Misschien moet de woning weer extra onder de aandacht gebracht worden? Daarnaast is onze website dusdanig geoptimaliseerd zodat hij op de best mogelijke manier wordt gevonden in de zoekmachines. En dit is ook voor onze opdrachtgevers van belang.

Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe website voor ons kantoor en voor onze opdrachtgevers van meerwaarde zal zijn!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring