de Vijf Boeken 12

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 695,- per maand
  • Bedrijfsoppervlakte 43 m2

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt een courante kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een modern kantoorpand gelegen aan De Vijf Boeken 12 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vijf Boeken.

Het betreft een courante kantoorruimte met veel daglichttoetreding en voorzien van airco, LED-verlichting en een alarmsysteem. Het terrein wordt buiten werktijden afgesloten door middel van een hek, maar de ruimte is 24/7 bereikbaar voor huurders.

Object
De kantoorruimte bestaat uit ca. 43 m² en is gelegen op de eerste verdieping. De kantoorruimte bestaat uit een kantoor van ca. 30 m², alsmede een eigen kantoor-/vergaderruimte van ca. 12 m². Er kan gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke toiletgroep en pantry.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Locatie/bereikbaarheid
De bereikbaarheid is door middel van de A20 en A12 zeer goed te noemen. De oprit van de A20 ligt op enkele minuten verwijderd van het object. Tevens is er een bushalte met verbinding naar Rotterdam-Alexander en Gouda op loopafstand aanwezig.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt volgens onderstaande opleveringsniveau:
- Ledverlichting;
- Kabelgoten;
- Airconditioning;
- Alarmsysteem;
- Huidige kantoorindeling.

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Huurprijs
€ 695,- per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit, inclusief btw en servicekosten.

Voorschot servicekosten
In de servicekosten zijn o.a. de volgende leveringen en diensten inbegrepen:
- Onderhoud buitenterrein;
- Onderhoud toegangspoort;
- Onderhoud airco;
- Onderhoud alarmsysteem;
- Schoonmaak van algemene ruimten;
- Verbruik van gas, water en elektra;
- Administratiekosten van 5% over de hierboven genoemde punten.

Huurtermijn
In overleg. Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever van het object.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up