Mijn favorieten

Gratis waardebepaling


Wilt u gratis en vrijblijvend weten wat uw woning waard is? Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij kan voor u een gratis waardebepaling verzorgen. Gratis en zonder enige verplichting!


 

Wat is de marktwaarde van mijn woning?

Vaak heeft u wel een idee wat uw woning waard is. Dit beeld vormt zich door bijvoorbeeld uw WOZ waarde of door het gesprek met uw buurvrouw die vertelde waar een woning in de buurt voor verkocht is. Dit kan u meevallen, maar ook tegenvallen. Bent u benieuwd naar de werkelijke waarde? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende waardebepaling aan.

 
Waardebepaling aanvragen

De waardebepaling van uw huis is altijd een momentopname. Het is geen taxatierapport, maar wel erg "waardevol". Het geeft u inzicht in de marktwaarde van de woning en kan u helpen bij het bepalen van een eventuele verkoopstrategie. De lokale kennis van onze NVM-Makelaars/ taxateur zorgt er voor dat marktfactoren uit de omgeving worden meegenomen in de bepaling van de marktwaarde.

 
Gratis en geheel vrijblijvend

Het uitvoeren van een waardebepaling van uw woning is geheel gratis en vrijblijvend. Vul het aanvraagformulier in zodat wij contact op kunnen nemen voor eventuele verdere benodigde informatie.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring