Mijn favorieten

Huis verhuren


Uw woning verhuren ligt voor veel opdrachtgevers heel gevoelig.

Of het nu voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd is, u gaat een verbintenis aan met een huurder waarvan u slechts enkele gegevens van ons kantoor verstrekt heeft gekregen en een eerste ontmoeting heeft gehad.

De schrik voor vele opdrachtgevers blijft vooral het tijdelijk verhuren. Geniet de huurder geen huurbescherming?

Gelukkig biedt de wetgeving daar oplossingen voor. Per 01 juli 2016 zijn er meer mogelijkheden om uw woning tijdelijk te verhuren. Ook kunt u uw woning met een gerust hart op basis van de Leegstandwet verhuren. Ons kantoor zorgt o.a. voor de vergunningaanvraag en de verdere begeleiding. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor ons is in ieder geval een ding duidelijk. Wij weten wat verhuren is.

We zorgen allereerst voor een goede presentatie van de woning. Dit aangevuld met een video, interactieve plattegrondtekeningen en een 360 graden tour. Maar er is meer, dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Het gehele verhuurproces is middels ons geroemde Makelaars Volg Systeem te volgen. Via internet kunt u realtime het verhuurproces volgen. Hierin vindt u alle documenten terug. Of het nu een Word document, een pdf-bestand, een emailbericht of een faxbericht is. U vindt alles terug. Maar dat niet alleen. U treft daarin ook alle telefoonnotities, afspraken en acties terug. Wij zijn niet voor niets het meest transparante makelaars kantoor van Nederland.

Maar begrijp ons goed: Wij zijn geen internet makelaarskantoor. Wij zijn en blijven een full service kantoor dat u direct op de hoogte brengt van de eerste indruk na een bezichtiging en deze kandidaat blijft monitoren tot dat zeker is dat er wel of geen belangstelling is voor uw duurzame bezit. Het Makelaars Volg Systeem functioneert daarbij als een fantastisch naslagwerk tot het gewenste resultaat.

U verwacht tenslotte een inspanning van ons. Deze ligt vast in een heldere opdracht tot dienstverlening.

En dan komt de volgende vraag bij u op. Wat kost deze dienstverlening u. Ook daar kunnen wij helder in zijn. Dit doen wij ook nog eens tegen concurrerende courtage tarieven. Wat wilt u nog meer!


Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij, Dat is helder!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring