Dorpsstraat 103 d

Zevenhuizen Huurprijs: € 825,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 50 m2

Omschrijving

Het betreft een winkelruimte gelegen aan de gezellige Dorpsstraat binnen een object dat voor de inwoners van Zevenhuizen niet onbekend is. Binnen dit object wordt nog één winkelruimte te huur aangeboden.

Deze nette winkelruimte is voorzien van eigen entree, led-verlichting, toilet en luxe keukenblok met close-in boiler. Door middel van de raampartij aan de voorzijde is er veel daglichttoetreding mogelijk.

Afmetingen:
Ca. 50 m² winkelruimte gelegen op de begane grond met eigen entree.

Ligging:
Het geheel is gelegen in de dorpskern van Zevenhuizen. Binnen deze dorpskern zijn een verscheidenheid van winkels gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het geheel ligt in de kern van Zevenhuizen nabij de belangrijke verkeersader de N-219 welke de A-20 (Gouda-Hoek van Holland) met de A-12 (Den Haag-Utrecht) verbindt.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeermogelijkheden aan de voorzijde van het object en in de direct omgeving.

Voorzieningen:
De ruimte wordt als volgt opgeleverd:
- Eigen entree;
- Led-verlichting;
- Toilet;
- Luxe keukenblok met close-in boiler.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 825,- per maand excl. de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Er is een voorschot servicekosten verschuldigd. Deze betreffen het gebruik van gas, water en elektra.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Oplevering:
Per direct.

Huurtermijn:
5 jaar. Kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW, een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van derPanne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Winkelruimte

Bedrijfsruimte - winkelruimte

Oppervlakte 50 m²
In units vanaf 50 m²
Verkoop vloeroppervlakte 50 m²
Aantal verdiepingen 1
Welstandsklasse C2
Horeca toegestaan Nee
Showroom Ja
Detailhandel Ja
Ter overname Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Afstand tot de bank Op minder dan 500 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op minder dan 500 meter
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot N.S. station Op 4000 tot 5000 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up