Dorpsstraat 2 c naast

Moerkapelle Huurprijs: € 650,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 36 m2

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt deze unieke kantoor-/praktijkruimte gelegen in een wel heel karakteristiek object. Het betreft ca. 27 m² kantoor-/praktijkruimte op de begane grond met aanvullend ca. 9 m² opslag-/archiefruimte gelegen op de eerste verdieping. Het geheel is voorzien van o.a. een pvc vloer, pantry voorzien van o.a. koelkast, toilet met wandcloset, doucheruimte en eigen cv-installatie.

Ligging en bereikbaarheid
De ruimte is gelegen nabij het dorpscentrum van Moerkapelle. Binnen dit dorpscentrum bevinden zich een verscheidenheid aan winkels van een landelijke supermarkt tot een kleidingwinkel. Ook bevindt zich hier het oergezellige Café ’t Wapen van Moerkapelle. Moerkapelle is aan het uitgroeien tot een volwaardig dorp. Het geheel is bereikbaar vanaf de A12 via afslag Bleiswijk en de afslag Zevenhuizen.

Vloeroppervlak
Het betreft ca. 27 m² kantoor-/praktijkruimte gelegen op de begane grond, alsmede ca. 9 m² opslag-/archiefruimte gelegen op de eerste verdieping.

Voorzieningen
- Pvc-vloer;
- Luxe pantry met o.a. een koelkast;
- Toilet met wandcloset en fontein;
- Doucheruimte;
- Wifi-point;
- Eigen cv-installatie;
- Verwarming middels radiatoren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 650,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 100,- per maand exclusief BTW ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- Voorschot gas, water en licht;
- Internet middels wifi.

Huurbetaling
De huurbetaling dient per kalendermaand vooruit te worden voldaan inclusief en de verschuldigde BTW.

Oplevering
In overleg, per direct mogelijk.

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Op minder dan 500 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op minder dan 500 meter
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 3000 tot 4000 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot tramhalte Van 3000 tot 4000 meter
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up