Dorpsstraat 2 naast

Nieuwerkerk A/d IJssel Vraagprijs: € 399.000,- k.k.
Verkocht
  • Bedrijfsoppervlakte 197 m2

Omschrijving

Op een markante plek aan de rand van de oorspronkelijke dorpskern gelegen nagenoeg vrijstaand gebouw met grote dubbele garage/atelier op een perceel eigen grond van 250 ca. m² welk als kantoor- en winkelruimte is gebruik is geweest. Maar ook kansen biedt als een woning of 2 appartementen. Want de benodigde vloeroppervlakte is er wel. Deze bedraagt zelfs 197 m². Dit is incl. het souterrain. In de aparte achtergelegen dubbele garage van ca. 50 m² kan je prima een atelier vestigen, auto’s plaatsen of als werkruimte inrichten. Op de eigen grond kunnen (de wettelijk verplichte) 2 parkeerplaatsen worden ingericht. Kom zelf kijken en ontdek de mogelijkheden.

De naastgelegen villa met bijgebouwen wordt separaat aangeboden. E.e.a. op basis van de wensen van de kopers van dit villa object en het bovenstaande kantoor- en winkelruimte met achter gelegen dubbele garage object, kan het geheel kadastraal worden gesplitst. Een andere indeling is dus bespreekbaar.

Indeling begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de verdieping, kantoor- en winkelruimte met toilet, eenvoudige pantry en trap naar het souterrain. Deur naar de lager gelegen dubbele garage.

Verdieping:
Hal met toilet, kantoorruimte met diverse dakramen en airco, eenvoudige pantry. Vanuit deze verdieping is er toegang middels een vlizotrap naar de zolderruimte.

Souterrain:
Het souterrain is één open ruimte en geheel betegeld. Uiteraard is deze ruimte op stahoogte.

Bijzonderheden:
Het geheel kan mogelijkerwijs nog opnieuw/anders kadastraal uitgemeten worden, zulks afhankelijk van de keuze aangaande de achter gelegen dubbele garage en perceel indeling. Er is eerst sprake van een onvoorwaardelijke koop indien beide objecten, villa én bedrijfspand, definitief volgens de voorwaarden van de verkoper zijn verkocht.

Afmetingen:
Begane grond : 71 m²
Verdieping : 55 m²
Souterrain : 71 m²
Dubbele garage : 50 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Nieuwerkerk aan den IJssel
Sectie : A
Nummer : 6.609
Grootte : ca. 250 m²

Gebruiksoppervlakte bedrijfspand:
Kantoorruimte
Gebruiksoppervlakte : 197 m²
Gebruiksoppervlakte garage : 50 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 8 m²

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe bedrijfspand (of wellicht uw toekomstige woning!)

Oplevering in overleg. Kan spoedig.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

Vergelijkbare objecten

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up