Dorpsstraat 28 C

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.390,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 120 m2

Omschrijving

Gelegen in de authentieke dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel treft u deze winkelruimte aan. De ruimte bevind zich op de begane grond en zijn de laatste jaren in gebruik geweest door diverse typen huurders, van een interieurwinkel tot een drukkerij tot een mondhygiënist.

De winkel heeft de entree aan de zijde van de Dorpsstraat en heeft ook een achteringang naar een afgesloten privéterrein. Tevens beschikt de ruimte over een eigen toilet en eenvoudige pantry.

Bestemming:
Op deze locatie is het nieuwe bestemmingsplan “Oude Dorp” vastgesteld. De bestemming is "gemengd". Dit betekent dat het object is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en kantoorruimte.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 zijn deze ruimtes via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg en vanaf de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel/ Zevenhuizen via de Europalaan goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Metrages:
Ca. 120 m² winkelruimte.

Huurprijs:
€ 1.390,- exclusief BTW en servicekosten.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er is wel een parkeerschijf voor een gedeelte van het gebied van toepassing. Er wordt één parkeerplaats gelegen op het afgesloten privéterrein separaat te huur aangeboden.

Kenmerken:
Het gehele pand geeft door zijn typische architectuur een bijzondere uitstraling. Het is gelegen in een winkelstraat en kenmerkt zich door zijn grote raampartijen wat daarnaast voor veel daglichttoetreding zorgt.

Opleveringstermijn:
In overleg.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Winkelruimte

Bedrijfsruimte - winkelruimte

Oppervlakte 120 m²
In units vanaf 120 m²
Verkoop vloeroppervlakte 120 m²
Aantal verdiepingen 1
Welstandsklasse B1
Horeca toegestaan Nee
Showroom Ja
Detailhandel Ja
Ter overname Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot N.S. station Op 500 tot 1000 meter
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up