Grote Esch 830 2 - 3

Moordrecht Huurprijs: € 750,- per maand
  • Bedrijfsoppervlakte 74 m2

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt deze dubbele bedrijfs-/opslagruimte (unit 2 & 3) gelegen op de begane grond van het bedrijven verzamelcomplex ‘’De Zilvermijn’’ op het bedrijventerrein Gouwe Park. De unit heeft een oppervlakte van netto ca. 74 m² en is geschikt voor diverse doeleinden. De unit is afgewerkt met een gecoate vloer, twee automatische overheaddeuren, elektra en een wateraansluiting.

Het complex is 24/7 toegankelijk en eenvoudig te betreden via een op afstand bedienbare overheaddeur. Er is een centrale toiletunit aanwezig die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera’s.

Oppervlakte:
De unit heeft een totaal oppervlakte van ca. 74 m². De unit heeft een afmeting van ca. 11,80 meter bij 6,25 meter (netto vloeroppervlakte).

Parkeren:
Er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein van het complex.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Betonvloer met een vloerbelasting tot 500 kg/m²;
- Twee automatische overheaddeuren (ca. 3,25 meter hoog x 2,60 meter breed);
- Twee wateraansluitpunten;
- Twee spoelbakken met kraan en voorzien van eigen meter;
- Vier tl-armaturen;
- Diverse wandcontactdozen;
- Rookmelder.

Locatie/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘’Gouwe Park’’. Een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote bedrijven. ‘’Gouwe Park’’ is centraal gelegen in de randstad met de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag op een steenworp afstand. Het bedrijventerrein is gelegen op het grondgebied van gemeente Zuidplas waar de woonplaats Moordrecht onder valt. In de oksel van de rijkswegen A12 en A20. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door middel van een ontsluiting op de Provinciale weg N207.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Opleveringsdatum:
In overleg, per direct is mogelijk.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Huurprijs:
€ 750,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,- per maand excl. BTW ten behoeve de navolgende diensten:
- Voorschot energiekosten (na verrekening middels tussenmeters);
- Onderhoud overheaddeuren;
- Onderhoud brandblusmiddelen.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 74 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet
Vloerbelasting 500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Afstand tot de bank Van 3000 tot 4000 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op minder dan 500 meter
Afstand tot restaurant Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot winkel Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up