Grote Esch 830 Unit 55

Moordrecht Huurprijs: € 370,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 32 m2

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een unit van ca. 32 m² (netto) gelegen op de 1e verdieping van opslagverzamelgebouw de Zilvermijn op het bedrijventerrein Gouwe Park. De unit is 3,70 meter hoog waardoor het toepassen van een entresol vloer tot de mogelijkheden behoort. De ruimte is te bereiken middels een (auto)lift.

Over de Zilvermijn:
De units in het gebouw zijn onder meer bruikbaar als opslag voor voorraden, materialen, archief of voor stalling van auto, caravan of boot. Alle opslagunits zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag toegankelijk en uiteraard ontbreekt het sanitair niet.

Bereikbaarheid:
Gouwe Park is centraal gelegen in de Randstad met de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag op een steenworp afstand. Het bedrijventerrein is gelegen op het grondgebied van de nieuwe gemeente Zuidplas (kern Moordrecht), in de oksel van de rijkswegen A12 en A20. Het bedrijventerrein is bereikbaar door middel van een tijdelijke ontsluiting op de Noordringdijk (Provinciale weg N207). Deze zal worden vervangen door een nieuwe hoofdontsluiting. Dit wordt een met verkeerslichten geregelde kruising bij de afrit van de Coenecoopbrug. De provincie Zuid-Holland is verantwoordelijk voor de realisatie van dit project. De start van de werkzaamheden is nu voorzien in 2012.

Parkeren:
Parkeerplaatsen in en om het gebouw aanwezig.

Voorzieningen:
De ruimte wordt casco opgeleverd, onder andere voorzien van:

- Een elektrische overheaddeur ca. 3,20 meter hoog x 2,6 meter breed;
- 1 wandcontactdoos met 2 stopcontacten (2x 16 Amp);
- gecoate vloer en wanden;
- 2 tl-armaturen;
- 1 spoelbak met water aftappunt voorzien van tussenmeter (geen drinkwater);
- Een vloerbelasting van 500 kg/m²;
- 125 mm. sparing voor ventilatie;
- Rookmelder;
- Poederblusser (6 kg.)

Afmetingen
Unit : 12,00 x 3,08 (hoogte 3,71)
Overheaddeur : 3,20 hoog x 2,60 breed

Huurprijs:
€ 370,- . Er is geen BTW over de huurprijs verschuldigd.

Servicekosten:
Er is een bedrag van € 26,60 per maand exclusief BTW voor de servicekosten verschuldigd doch inclusief het voorschot van het verbruik water en elektra. (geïndexeerd)

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar en 5 optie jaren. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 32 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer
Vloerbelasting 500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up