Hoofdweg-Noord 7 n

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.450,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 143 m2

Omschrijving

Unieke kans om een hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsruimte met twee parkeerplaatsen te huren binnen nieuwbouwproject ‘Nieuwervink’. De unit bevat ca. 143 m² bedrijfsruimte verdeeld over twee bouwlagen en wordt bovenmatig hoog opgeleverd met onder andere toilet, luxe keuken met inbouwapparatuur en Ledverlichting. De bedrijfsruimte is separaat vanuit de centrale hal te bereiken. Naar verwachting zal de unit in april/begin mei worden opgeleverd.

De hoofdfoto is de situatie van de bouw op 4 februari 2021.

Project ‘Nieuwervink’ wordt gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Hoofdweg-Noord,
parallel aan de doorgaande Hoofdweg, op Bedrijvenpark Kleine Vink. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen, in oppervlakte variërend van circa 69 m² tot 189 m² begane grond vloeroppervlak. Het project onderscheidt zich door de bijzondere en functionele architectuur.

Oppervlakte:
De unit heeft een totaal oppervlakte van ca. 143 m² verdeeld over twee bouwlagen.
Begane grond: ca. 71 m²
Eerste verdieping: ca. 72 m²

Parkeren:
De unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Toilet met wandcloset;
- Airco/verwarming op de verdieping:
- Luxe keukenblok met een lengte van 2,40 meter en voorzien van koelkast, vaatwasser, magnetron en close-in boiler;
- Ledverlichting;
- Diverse wandcontactdozen;
- Gevlinderde betonvloer op de begane grond;
- Voorbereiding vloerverwarming;
- Een totale vloerbelasting op de begane grondvloer van maximaal 1.000 kg/m² en vloerbelasting op de verdiepingsvloer van maximaal 500 kg/m²;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur met een hoogte van 3,8 meter en breedte van 3,4 meter;
- Optimale vloer-, gevel- en dakisolatie.

Locatie:
Bedrijvenpark Kleine Vink is het nieuwste bedrijventerrein van Nieuwerkerk aan den
IJssel, begrensd door de Hoofdweg, de snelweg A20 (Rotterdam-Gouda), de bebouwde
kom van Nieuwerkerk en de Laan van Avant Garde richting Nesselande en Ommoord. Het
bedrijvenpark wordt gekenmerkt door de terreininrichting met veel groene hagen en water. In de nabijheid bevinden zich thans onder andere Sporthal Kleine Vink en een vestiging van Hornbach.

Bereikbaarheid:
Bedrijvenpark Kleine Vink heeft, mede door de nabij gelegen aansluiting op de snelweg A20 (Rotterdam- Gouda) en de ligging bij de Hoofdweg een zeer goede bereikbaarheid per eigen vervoer. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
De verwachting is dat de oplevering april of mei 2021 zal plaatsvinden.

Huurprijs:
€ 1.450,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € n.o.t.k.,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 143 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up