Kerklaan 48

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 925,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 73 m2

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een fraaie kantoorruimte in een wél heel karakteristiek pand. Het pand waarin de kantoorruimte gelegen is, stamt uit 1912. Dit voormalige kerkgebouw is in 1993 gedeeltelijk verbouwd tot een woning en aan de achterzijde op de begane grond verbouwd tot kantoorruimte. De ruimte is geschikt voor vele doeleinden en uitermate geschikt voor starters.

Het geheel heeft een eigen entree aan de achterzijde van het gebouw ter hoogte van het Kleuterpad via de Ir. Leemanstraat. Daar bevinden zich ook diverse parkeerplaatsen. De kantoorruimte beschikt over een eigen toilet en keuken.

De oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt ca. 73 m² VVO.

Locatie/bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 is de kantoorruimte via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg en vanaf de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel/ Zevenhuizen via de Europalaan goed te bereiken.

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aan het Kleuterpad.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt als volgt opgeleverd:
- Systeemplafond met geïntegreerde verlichting;
- Diverse stroompunten;
- Radiatoren;
- Kabelgoten;
- Toilet;
- Pantry met koelkast en vaatwasser.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Dorrestein 2006" en heeft de bestemming kantoor- en maatschappelijke doeleinden.

Huurprijs:
€ 925 ,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
In de servicekosten zijn o.a. de volgende leveringen en diensten inbegrepen:
- Voorschot verwarmingskosten;
- Levering water;
- Levering elektriciteit;
- 5% beheer- en administratiekosten
Er wordt gebruik gemaakt van tussen meters.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Huuringangsdatum:
In overleg, per direct mogelijk

Huurtermijn:
1 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up