Kortenoord 63

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 40,- per m²/jaar
  • Bedrijfsoppervlakte 1800 m2

Omschrijving


Multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als opslag- en/of bedrijfsruimte. Het betreft een eenvoudige bedrijfsruimte en is het laatst in gebruik geweest voor de revisie van motoren. Door zijn ligging en het buitenterrein ideaal voor de import en export bedrijven van auto’s en vrachtwagens.

Het geheel wordt alleen verhuurd aan bedrijven die het geheel incl. het buitenterrein willen huren.

Afmetingen:
Begane grond ca. 600 m² opslag-/kantoorruimte
Buitenterrein ca. 2.400 m²

Ligging:
Het geheel is buitendijks gelegen aan de Kortenoord en biedt bedrijven tot en met milieucategorie 4 de mogelijkheid zich op deze locatie te vestigen.

Bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel nabij de belangrijke verkeersader de N-209 welke een verbinding biedt naar de A-20 (Gouda-Hoek van Holland).

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object en uiteraard op het buitenterrein.

Voorzieningen:
De ruimte wordt als volgt opgeleverd:

Toegangen : Overheaddeur en aparte deur aan de zijkant van het object
Verlichting : Middels TL verlichtingsarmaturen
Sanitair : Kan in overleg geplaatst worden
Vloerafwerking : middels betontegels
Vloerbelasting : Niet bekend. De tegels liggen op de vaste ondergrond.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Voorschot servicekosten:
Er is een voorschot van servicekosten verschuldigd voor de levering van water en elektra. Deze bedraagt € 150,- excl. BTW per maand e.e.a. van het te vestigen bedrijf. Het gebruik geschiedt middels tussenmeters.

Oplevering:
Per direct.

Huurtermijn:
5 jaar, kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijzen:
De huurprijs bedraagt voor de bedrijfsruimte € 47,- per m² per jaar excl. de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en voor het buitenterrein € 20,- per m² per jaar excl. de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW, een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 1800 m²
Voorzieningen Overheaddeuren
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Ja

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Matig tot redelijk
Onderhoud buiten Matig tot redelijk
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up