Lange Zijde 9 a

Zevenhuizen Huurprijs: € 995,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 160 m2

Omschrijving

Midden in het centrum van Zevenhuizen is deze multifunctionele ruimte beschikbaar gekomen. De bedrijfsruimte heeft een eigen entree, een kantoorruimte, een toiletruimte en een pantry. Het object heeft veel lichtinval. Boven het kantoor bevindt zich een extra ruimte voor opslag.

Object:
Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m². Dit geheel is onderverdeeld in een bedrijfsruimte, twee aparte kantoorruimtes, een toiletruimte, een pantry en een berging.

Oppervlakte:
Ca. 160 m² bedrijfsruimte.

Parkeren:
Bij het gehuurde hoort één parkeerplaats. Er is voldoende parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein van de Jumbo supermarkt.

Locatie/bereikbaarheid:
Het object ligt in het centrum van Zevenhuizen nabij de belangrijke verkeersader de N-219 welke de A-20 (Gouda-Hoek van Holland) met de A-12 (Den Haag-Utrecht) verbindt.

Bestemmingsplan:
Het vigerende bestemmingsplan geeft de mogelijkheid voor de vestiging van detailhandel, kantoorruimte, praktijkruimte en/of bedrijfsruimte.

Opleveringsniveau:
- Toilet;
- Pantry;
- CV-installatie;
- Elektra;
- Berging.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 995,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurbetaling:
Voorruitbetaling per maand.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 150,- exclusief btw per maand.

In de servicekosten zijn o.a. de volgende leveringen en diensten inbegrepen:
- Het vastrecht en de levering ten behoeve van gas, water en elektra.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan onze opdrachtgever.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 160 m²
Voorzieningen Heater, Toilet, Pantry
Kantoorruimte aanwezig Ja
Terrein aanwezig Nee

Bedrijfsruimte - kantoorruimte

Aantal verdiepingen 1

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Afstand tot de bank Op minder dan 500 meter
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot snelwegafrit Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot metrohalte Op 4000 tot 5000 meter
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up