Maalderij 11

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.700,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 121 m2

Omschrijving

Op bedrijventerrein Kleine Vink is deze bedrijfsruimte gelegen op de hoek van een rij van tien units beschikbaar gekomen. De bedrijfsruimte is voorzien van een entresol met vaste trap en zowel toegankelijk via de overheaddeur als via de loopdeur die zich aan de zijkant van de bedrijfsruimte bevindt.

Aan de voorzijde kunt u gebruik maken van één eigen parkeerplaats, aan de zijkant bevindt zich een royale buitenruimte van ruim 200 m². De ruimte op het entresol is voorzien van een grote raampartij aan de achterzijde en de zijkant.

Afmetingen
Ca. 91 m² BVO bedrijfsruimte op de begane grond, circa 30 m² entresol alsmede ca. 200 m² buitenruimte.

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Kleine Vink op een toplocatie aan de rand van Nieuwerkerk aan den IJssel en Nesselande. Op deze locatie zijn meerdere units gerealiseerd en het terrein wordt goed verlicht en is afsluitbaar.

Bereikbaarheid
De Maalderij is goed bereikbaar met de auto, de afrit van de A20 (Nieuwerkerk aan den IJssel) ligt op ongeveer een kilometer afstand. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Alexander.

Parkeren
Tot het gehuurde behoort één eigen parkeerplaats.

Voorzieningen
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- Maximale vloerbelasting 2.000 kg/m²;
- Vrije hoogte ca. 7 meter en ca. 4 meter onder de entresolvloer;
- Verlichting middels armaturen;
- Toiletruimte met fonteintje;
- Elektra;
- Verwarming middels koude- en warmteopslag;
- Vloerverwarming.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 1.700,- per maand excl. BTW en bijdrage parkmanagement.

Bijdrage Parkmanagement
De bijdrage bedraagt € 51,- excl. BTW per maand.

Huurbetaling
Vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn
5 jaar, een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Oplevering
In overleg, kan per direct.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 121 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet
Vloerbelasting 2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Ja

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up