Mijn favorieten

Makelaars Volg Systeem

Wanneer u onze beoordelingen leest ziet u veel mensen refereren naar ons Makelaars Volg Systeem. Een systeem wat bij de start van ons kantoor centraal stond in ons onderscheidend vermogen en tot op de dag van vandaag als zeer waardevol wordt ervaren door onze opdrachtgevers. Want wat doet een makelaar nou precies? Hoe wordt er gedacht over onze woning? Wat vertellen mensen aan de telefoon?
 "De adminstratie (bijvoorbeeld afspraken, bezichtingen etc) zijn transparant en altijd terug te vinden een persoonlijke pagina op de website."


 


Om op al deze vragen in te springen hebben wij het Makelaars Volg Systeem ontwikkeld. Via internet kunt u real-time het gehele verkoopproces volgen. In dit systeem vindt u alle documenten terug. Of het nu een word document, een pdf-bestand of een emailbericht is. U vindt alles terug. Maar dat niet alleen. U treft daarin ook alle telefoonnotities, afspraken en acties. Is iemand teruggebeld? Is iedereen nagebeld? Heeft iemand al gereageerd n.a.v. de bezichtiging? Wij laten zien wat we doen!
 "Communicatie verloopt goed. Een groot pluspunt vond ik het makelaarsvolgsysteem zodat je altijd inzicht hebt in de bezichtigingen en reacties."
Benieuwd naar dit systeem? Neem een kijkje en log in met login "demo" en password "demo"

Wij zijn niet voor niets nog steeds het meest transparante makelaars kantoor van Nederland!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring