Koningskwartier fase 8 te Zevenhuizen

Zevenhuizen
  • Beschikbare woningen21

Omschrijving

Na het succes van de eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! SYNCHROON realiseert in fase 8 in totaal 23 koopwoningen: 8 woningen van het type Prins (5,4 meter breed), 8 woningen van het type Prinses (6,0 meter breed) en 3 woningen van het type Koningin (met een breedte van 7,2 meter) en tenslotte nog 4 schitterende halfvrijstaande villa’s van het type “Koning”.

Hoewel de woningen onderling uiteraard verschillen en hun eigen specifieke kenmerken hebben, zijn er ook een aantal overeenkomsten te noemen. Zo zijn het stuk voor stuk duurzame, energiezuinige woningen met een moderne dorpse uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Uiteraard beschikken alle woningen over een heerlijke tuin waar je grenzeloos kunt genieten van rust en privacy!

De woningen worden allemaal gasloos gebouwd. Voor de verwarming en warm water zal gebruik worden gemaakt van een bodemwarmtepomp (WKO-installatie). U ziet het: de woningen zijn hiermee volledig “toekomst-proof”. Zie jij jezelf hier al wonen?

De verkoop van Koningskwartier – fase 8 zal naar verwachting in oktober/november 2021 van start gaan. Indien u zich heeft aangemeld, dan houden wij u daar uiteraard van op de hoogte! Nog niet aangemeld? Doe dit dan via koningskwartier.nl

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar
Adres 2761 AN Zevenhuizen
Beschikbare woningen 21
RVH_3736 (1)
Interesse in dit project?

Kim helpt u graag

Ligging

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up