Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

De Aragonen

Rotterdam Vraagprijs van € 799.000 tot € 859.000
  • Beschikbare woningen1
  • Aantal woningen2

Omschrijving

Wilt u royaal wonen in het hart van de badplaats Nesselande? Dat kan! Tussen de bestaande bebouwing aan de statige Laan van Avant-Garde en het kindvriendelijke Louis Aragonplein krijgen in 2019 “De Aragonen” vorm: 2 eigentijdse, sprekende maar bovenal elegante villa’s.Neem contact op met ons kantoor, wij sturen u graag alle stukken toe.WONINGEN  

In De Aragonen is het met een gebruiksoppervlakte van circa 185 m² (exclusief garage), verdeeld over 3 woonlagen, buitengewoon riant wonen. Beide villa’s zijn in de basis voorzien van maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een zeer lichte woonkamer met leefkeuken. Door de vele ramen die van vloer tot plafond lopen geniet u in elke vertrek van een ongekende hoeveelheid daglicht.

 

De percelen van De Aragonen worden ontsloten vanaf het Louis Aragonplein. Op de percelen is voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto’s en wordt standaard voorzien in een garage.  

 

De villa’s zijn qua lay-out nagenoeg gelijk aan elkaar, maar zijn verschillend georiënteerd ten opzichte van de straat. Qua maat en schaal sluiten de woningen aan op de omliggende bebouwing aan de Laan van Avant-Garde en het Louis Aragonplein. De aansluiting met de omgeving wordt extra versterkt door het materiaalgebruik, in rood bruin metselwerk en antraciet dakpannen, wat herkenbaar is voor alle woningen in de straat.• Villa 1: Gelegen aan de Laan van Avant-Garde, perceel ca. 465 m², woonoppervlak ca. 185 m².  

• Villa 2: Gelegen aan het Louis Aragonplein, perceel ca. 340 m², woonoppervlak ca. 185 m².DE LOCATIE

De Aragonen krijgen vorm op het perceel grond dat gelegen is tussen de Laan van Avant-Garde en het Louis Aragonplein. Nu nog een graslandschap, maar straks het decor voor 2 prachtige woningen. Een bijzonder plekje. Gelegen tussen het historische lint van De Wollefoppenweg en de kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Op loopafstand van de Zevenhuizerplas met al haar bijbehorende recreatieve voorzieningen en op fietsafstand van onder andere het prachtige natuurgebied de Eendragtspolder. Daarnaast beschikt de badplaats Nesselande over alle benodigde (commerciële) voorzieningen die u in het dagelijks leven nodig heeft. En mocht u toch niet vinden wat u zoekt? Dan is er altijd nog de directe metroverbinding vanuit Nesselande met het levendige centrum van Rotterdam.

 

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar
Start verkoop vrijdag 17 mei 2019
Adres 3059 PV Rotterdam
Beschikbare woningen 1
Aantal woningen 2
22345445
Interesse in dit project?

Mirthe helpt u graag

Woningen

Bouwnr. Kavels Bouwtype Type Woonoppervlak Kaveloppervlak Slaapkamers Prijs Status
1 0 De Aragonen Woonhuis 185 m2 340 m2 5 € 859.000,- Beschikbaar
2 0 De Aragonen Woonhuis 185 m2 340 m2 5 € 799.000,- Onder optie

Ligging

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
keyboard_arrow_up