Onderweg 11 kavel 5

Rotterdam Koopsom: € 363.000,- v.o.n.
Verkocht
  • Perceeloppervlakte 5392 m2

Omschrijving

Het is zover. De percelen aan de Onderweg kunnen worden aangeboden. Het betreft de eerste fase met 4 bouwpercelen gelegen op een eiland aan de rand van de woonwijk Rotterdam-Nesselande. Alle tuinen liggen op het zuidwesten en de percelen aan de Onderweg kijken uit over de karakteristieke aangelegde Onderweg met de knotwilgen en de groene zoom.

Het bestemmingsplan voorziet in een bebouwingsopp. van ca. 160- 179 m² binnen het bouwvlak. Het bouwvlak is e.e.a. van het perceel 16-16,5 meter breed en 19-22,6 meter lang. Er dient rekening gehouden te worden met een goothoogte van 4,50 meter en een nokhoogte van 8,00 meter (met een vrijstelling onder voorwaarde van max. 50 cm). Zie ook bepalingen Bestemmingsplan Nesselande 16e uitwerking voor meer informatie.

Het gehele perceel is verdeeld in 4 kavels en dient nog kadastraal uitgemeten te worden. De dam, de schoeiing en de verharding van de mandelige weg zijn al aangelegd.

Een unieke locatie voor de liefhebber van landelijk wonen met aan de achterdeur alle voorzieningen van Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Rotterdam-Nesselande:
Nesselande ligt aan de oostrand van Rotterdam en grenst aan de Zevenhuizerplas en het buitengebied van Zevenhuizen. De wijk maakt onderdeel uit van de deelgemeente Prins Alexander. Nesselande is bereikbaar via de A20/A12 of met de metro. Nesselande beschikt over goede voorzieningen zoals de brede school, een bibliotheek, een rijk verenigingsleven en een gezondheidscentrum. Maar ook over een goed winkelcentrum met een scala aan winkels langs de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De dorpse voorzieningen van Nieuwerkerk liggen op loopafstand.
Wanneer kunt u beginnen
Het bestemmingsplan is al vastgesteld. Samen met uw architect kunt u meteen starten met het ontwerpen van de woning, de vergunning aanvragen en de kavel inrichten.

Nutsvoorzieningen:
Door en voor rekening van koper dient de aanleg en de aansluiting van de nutsvoorzieningen plaats te vinden. De voorzieningen van het riool wordt door verkoper aangelegd. De investering daarvoor wordt door de verkoper aan koper doorberekend.

Bodemonderzoek:
Door en voor rekening van verkoper is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat de locatie geschikt is voor woningbouw.

Bijzonderheden:
O.a. aan de breedte van de woning en de kaphelling zijn eisen gesteld. In het bestemmingsplan kunt u precies lezen waar uw woning aan moet voldoen. Daarnaast moet de woning passen binnen de welstandscriteria.

De vraagprijs van het bouwperceel bedraagt
Kavel 1 718 m² (incl. mandelig terrein) € 395.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)
Kavel 2 713 m² (incl. mandelig terrein) € 395.000,= excl. BTW v.o.n.
Kavel 5 643 m² (incl. mandelig terrein) € 363.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)
Kavel 6 640 m² (incl. mandelig terrein) € 363.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Opleveringstermijn nader overeen te komen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Ligging Aan water, aan een rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Perceeloppervlakte 5392 m²

Buitenruimte

Tuin Geen tuin

Bergruimte

Garage Geen garage

Overig

Permanente bewoning Ja
Huidig gebruik bouwgrond
Huidige bestemming bouwgrond

Kadastrale gegevens

Gemeente Rotterdam
Sectie BC
Perceelnummer 1887
Oppervlakte 1482 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
4
Interesse in deze woning?

Rody helpt u graag

Delen

Vergelijkbare objecten

Dosiohof 6

Rotterdam Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
  • 95 m2
  • 4 kamers
Homepage-dorpen-Nieuwerkerk-aan-den-IJssel-1
Meer weten over Rotterdam Wonen in Rotterdam
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up