Onderweg 11 kavel 7

Rotterdam Koopsom: € 479.000,- v.o.n.
Verkocht
  • Perceeloppervlakte 5392 m2

Omschrijving

Het is zover. De 2e fase van de percelen aan de Onderweg kunnen op internet aangeboden. Het betreft 4 bouwpercelen gelegen op een eiland aan de rand van de woonwijk Rotterdam-Nesselande. Alle tuinen liggen op het zuidwesten en de percelen aan de Onderweg kijken uit over de karakteristieke aangelegde Onderweg met de knotwilgen en de groene zoom.

Het gehele perceel is verdeeld in 4 kavels en dient nog kadastraal uitgemeten te worden. De dam, de schoeiing en de verharding van de mandelige weg zijn al aangelegd.

Een unieke locatie voor de liefhebber van landelijk wonen met aan de achterdeur alle voorzieningen van Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onderstaand treft u de koopsommen v.o.n. aan. Gezien de laatste prijsontwikkelingen is er gekozen voor een verkoop op basis van een bieden vanaf prijs. Let op! De sluitingsdatum daarvoor is 5 augustus.

Het bestemmingsplan voorziet in een bebouwingsopp. van ca. 98-116 m² binnen het bouwvlak. Het bouwvlak is e.e.a. van het perceel ca. 8,90 -10,00 meter breed en ca. 16,60 -18,19 meter lang. Er dient rekening gehouden te worden met een goothoogte van 4,50 meter en een nokhoogte van 8,00 meter (met een vrijstelling onder voorwaarde van max. 50 cm). Verder dient er rekening te worden gehouden met een onderlinge afstand tussen de hoofdgebouwen van 10 meter.

Zie ook bepalingen Bestemmingsplan Nesselande 16e uitwerking en de Stedenbouwkundige verkaveling voor meer informatie.

Rotterdam-Nesselande
Nesselande ligt aan de oostrand van Rotterdam en grenst aan de Zevenhuizerplas en het buitengebied van Zevenhuizen. De wijk maakt onderdeel uit van de deelgemeente Prins Alexander. Nesselande is bereikbaar via de A20/A12 of met de metro. Nesselande beschikt over goede voorzieningen zoals de brede school, een bibliotheek, een rijk verenigingsleven en een gezondheidscentrum. Maar ook over een goed winkelcentrum met een scala aan winkels langs de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De dorpse voorzieningen van Nieuwerkerk liggen op loopafstand.

Wanneer kunt u beginnen
Het bestemmingsplan is al vastgesteld. Samen met uw architect kunt u meteen starten met het ontwerpen van de woning, de vergunning aanvragen en de kavel inrichten.

Nutsvoorzieningen
Door en voor rekening van koper dient de aanleg en de aansluiting van de nutsvoorzieningen plaats te vinden. De voorzieningen van het riool wordt door verkoper aangelegd. De investering daarvoor wordt door de verkoper aan koper doorberekend. Deze bedraagt additioneel € 12.500,- incl. BTW (mocht deze investering hoger uitvallen dan is het bedrag over het meerdere voor rekening van verkoper)

Bodemonderzoek
Door en voor rekening van verkoper is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat de locatie geschikt is voor woningbouw.

Bijzonderheden
O.a. aan de breedte van de woning en de helling van de kap zijn eisen gesteld. In het bestemmingsplan kunt u precies lezen waar uw woning aan moet voldoen. Daarnaast moet de woning passen binnen de welstandscriteria.
Het betreft een ca. maatvoering omdat de percelen nog niet kadastraal gesplitst zijn en het perceel ten behoeve van de dam nog niet daaraan is toegevoegd.

Opleveringstermijn e.e.a. van de termijn van de omgevingsvergunning en financieringsmogelijkheden.

Gezien de laatste prijsontwikkelingen is er gekozen voor een verkoop op basis van een bieden vanaf prijs.

De onderstaande prijzen betreffen uitdrukkelijk bieden vanaf prijzen:
Kavel 3 ca. 711 m² (incl. mandelig terrein) € 499.000,= incl. BTW v.o.n.
Kavel 4 ca. 679 m² (incl. mandelig terrein) € 499.000,= incl. BTW v.o.n.
Kavel 7 ca. 639 m² (incl. mandelig terrein) € 479.000,= incl. BTW v.o.n.
Kavel 8 ca. 609 m² (incl. mandelig terrein) € 479.000,= incl. BTW v.o.n.

*Er dient nog rekening gehouden te worden met een additioneel bedrag van € 12.500,- incl. BTW (begroot) voor de voorziening van het riool.
Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen. U ontvangt daarna een formulier om uw bieding te kunnen vastleggen. De sluitingsdatum daarvoor is 5 augustus.

*Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Over biedingen van derden zal niet worden gecommuniceerd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Ligging Aan water, aan een rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Perceeloppervlakte 5392 m²

Buitenruimte

Tuin Geen tuin

Bergruimte

Garage Geen garage

Overig

Permanente bewoning Ja
Huidig gebruik bouwgrond
Huidige bestemming bouwgrond

Kadastrale gegevens

Gemeente rotterdam
Sectie BC
Oppervlakte 5392 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
4
Interesse in deze woning?

Rody helpt u graag

Delen

Vergelijkbare objecten

Dosiohof 6

Rotterdam Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
  • 95 m2
  • 4 kamers
Homepage-dorpen-Nieuwerkerk-aan-den-IJssel-1
Meer weten over Rotterdam Wonen in Rotterdam
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up