Mijn favorieten

Ons team

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Hans van der Panne
Hans van der Panne
NVM-makelaar/taxateur
Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote Rotterdamse makelaarskantoren en in 2006 een enerverend makelaars kantoor opgezet. Getrouwd en een dochter van 19 jaar. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en vakanties verder spelen muziek, dansen en mountainbiken een grote rol in mijn leven.
Rody Zuur
Rody Zuur
NVM-makelaar/taxateur
Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.
Katja van Dijk
Katja van Dijk
Assistent-makelaar
Ik ben Katja van Dijk en woon na 15 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond te hebben sinds de zomer 2017 in Nieuw Vennep. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij, daarvoor heb ik al veel werkervaring opgedaan bij een groot landelijk bekend bouwbedrijf en een projectontwikkelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Een eigen huis biedt daartoe volop mogelijkheden. Verder lees ik graag in woonbladen en kijk ik graag naar woonprogramma’s om zo weer nieuwe ideeën op te doen. In de praktijk kan een ander kleurtje of verandering van indeling soms net dat kleine zetje zijn om een woning te verkopen.
Anaïs Mager
Anaïs Mager
Assistent makelaar
Wie ben ik? Ik ben Anaïs Mager, ik woon met mijn twee dochters in Moordrecht, en heb hiervoor in Nesselande gewoond, waardoor ik zeer bekend ben met het gebied waarin wij werkzaam zijn. Binnen ons kantoor houd ik mij vooral bezig met de verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed. Maar ook begeleid ik de kopers van de woningen van onze nieuwbouwprojecten zoals Zuidereiland en Westerkant in Esse Zoom. De diversiteit van de werkzaamheden en het contact met zowel opdrachtgevers als kopers en huurders in het makelaarsvak is wat mij enorm motiveert om iedere dag weer succesvol af te sluiten.
Natascha Reijm
Natascha Reijm
Commercieel medewerker
Ik ben Natascha Reijm en ben sinds kort werkzaam in de Makelaardij. Ik ben al vanaf jonge leeftijd geinteresseerd in huizen uit de buurt en vastgoed in het algemeen. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het weekend ga ik er graag op uit samen met de kinderen, of ben ik bezig met het stylen van ons huis. Ik hou van lekker eten en gezellig een drankje doen op het terras zodra de zon schijnt.
Roxanne de Jong
Roxanne de Jong
Commercieel medewerker
Ik ben Roxanne de Jong, 22 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst. Tot nu toe heb ik het hier onwijs naar mijn zin. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat het heel afwisselend is en je snel moet kunnen schakelen. Hier is geen dag hetzelfde! Bij mijn functie bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het beheren van de agenda’s, administratie rondom aan- en verkoop van woningen en het ondersteunen van de makelaars. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden en vriendinnen uit of doe ik leuke dingen samen met mijn vriend.