Mijn favorieten

Ons team

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Hans van der Panne
Hans van der Panne
Register Makelaar-Taxateur
Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote Rotterdamse makelaarskantoren en in 2006 een enerverend makelaars kantoor opgezet. Getrouwd en een dochter van 19 jaar. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en vakanties verder spelen muziek, dansen en mountainbiken een grote rol in mijn leven.
Rody Zuur
Rody Zuur
Register Makelaar-Taxateur
Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.
Katja van Dijk
Katja van Dijk
Assistent Makelaar Wonen
Ik ben Katja van Dijk en woon na 15 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond te hebben sinds de zomer 2017 in Nieuw Vennep. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij, daarvoor heb ik al veel werkervaring opgedaan bij een groot landelijk bekend bouwbedrijf en een projectontwikkelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Een eigen huis biedt daartoe volop mogelijkheden. Verder lees ik graag in woonbladen en kijk ik graag naar woonprogramma’s om zo weer nieuwe ideeën op te doen. In de praktijk kan een ander kleurtje of verandering van indeling soms net dat kleine zetje zijn om een woning te verkopen.
Anaïs Mager
Anaïs Mager
Commercieel medewerker
Wie ben ik? Ik ben Anaïs Mager, trotse moeder van twee meiden van 13 en 16 en ik woon samen met hen sinds twee jaar in Moordrecht. Daarvoor heb ik 10 jaar in Nesselande gewoond, waardoor ik de regio van het makelaarskantoor goed ken. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochters, loop ik (af en toe) hard en spreek ik graag af met vrienden om te eten, te borrelen of andere leuke dingen te doen. Ik ben met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging begonnen en kijk uit naar een succesvolle toekomst!
Damiët Verbeek
Damiët Verbeek
Kandidaat Makelaar Wonen
Werk doen wat je écht leuk vindt! Na een tijd in het onderwijs te hebben gewerkt, zocht ik een baan met meer dynamiek, contact met mensen en iets waar ik meer in op kon gaan. Twee jaar geleden ben ik begonnen met omscholing en sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Van der Panne Makelaardij. Het werk bevalt heel goed. Elke dag is anders en het is mooi om mensen bij de zoektocht naar een nieuwe woning te kunnen helpen. Zelf ben ik opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel en sinds twee jaar ook weer terug in dit mooie dorp, waar ik samen met mijn vriend en twee kinderen woon. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en vrienden, lekker uit eten of hardlopen.
Roxanne de Jong
Roxanne de Jong
Commercieel medewerker
Ik ben Roxanne de Jong, 22 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst. Tot nu toe heb ik het hier onwijs naar mijn zin. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat het heel afwisselend is en je snel moet kunnen schakelen. Hier is geen dag hetzelfde! Bij mijn functie bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het beheren van de agenda’s, administratie rondom aan- en verkoop van woningen en het ondersteunen van de makelaars. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden en vriendinnen uit of doe ik leuke dingen samen met mijn vriend.
Annemarie Admiraal
Annemarie Admiraal
Assistent Makelaar Wonen
Ik ben Annemarie, 23 jaar en woonachtig in Nieuwerkerk a/d IJssel. Al snel kwam ik er achter dat ik het leuk vind om mensen te informeren, inspireren en helpen op alle mogelijke manieren. Vorig jaar ben ik begonnen met een opleiding tot Kandidaat Makelaar omdat ik mijn werk zo goed mogelijk wil doen. Ik ben bij Van der Panne terecht gekomen via mijn netwerk en werk in een gezellig en enthousiast team dat doorgaat waar anderen zouden stoppen; in dit team kan ik mezelf zijn. In mijn vrije tijd vind ik het lekker om te sporten (tennis of fitness) en ook vind ik het leuk om af en toe een boek te lezen om te ontspannen of om gezellig iets te drinken met vrienden of uit te gaan.
Chantal de Jong
Chantal de Jong
Stagiaire
Na het behalen van het Interieuradviseur diploma ben ik in 2015 begonnen met de Hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij. Op dit moment zit ik in het derde jaar en loop ik vier maanden stage bij Van der Panne woning - & bedrijfsmakelaardij. Tijdens deze stage leer ik onder andere het opstellen van verkoopbrochures, opleveringsrapporten en koopovereenkomsten. Daarnaast sta ik klanten telefonisch te woord en plan ik afspraken in.