Prismalaan West 92

Bleiswijk Huurprijs: € 1.275,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 100 m2

Omschrijving

Het betreft een zeer courante bedrijfsruimte op een uitstekende zichtlocatie aan de Prismalaan West te Bleiswijk. De bedrijfsruimte behoort bij het project “De Jade fase 3” een initiatief van Twins Investments en is gelegen op het bedrijvenpark “Prisma”.

Het object beschikt over een bedrijfsruimte van ca. 50 m² op de begane grond en een kantoorruimte van ca. 50 m² op de verdieping. Het object wordt geheel casco opgeleverd en beschikt over een hoge overheaddeur en een aparte toegangsdeur. Dus vrij in te delen.

Locatie:
Bedrijvenpark “Prisma” ligt in Bleiswijk, midden in de Randstad en prima ontsloten. De vier grootste steden van Nederland zijn eenvoudig te bereiken. De afslag A12 (Den Haag – Utrecht) ligt op korte afstand van de toegang tot het bedrijvenpark en dus ook van dit project. Het treinstation Bleizo ligt op 10 minuten loopafstand van het object.

Parkeren:
Het object beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan:
Op het bedrijventerrein Prisma is ruimte voor bedrijfsgebouwen, kleinschalige kantoorgebouwen, showrooms en perifere detailhandelsvestiging. Bedrijven tot en met categorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten kunnen zich hier vestigen.

Vloerbelasting
De vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer bedraagt maximaal 1.000 kg/m².
De vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt 500 kg/m².

Opleveringsdatum:
De oplevering kan per direct plaatsvinden.

Technische omschrijving:
- Gevlinderde betonvloer (begane grond);
- Incl. toilet;
- Kozijnen met dubbelglas aan zowel de voor- als achterzijde;
- Te openen raam op de verdieping;
- Optimale vloer-, gevel- en dakisolatie;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra;
- Hoge overheaddeur met een hoogte van 4 meter;
- Open houten trap;
- Voorzien van diverse wandcontactdozen

Huurprijs:
€ 1.275,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurbetaling:
vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Prismalaan West ong. te Bleiswijk

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 100 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Toilet
Vloerbelasting 1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
BEFRAMED_8101_FOTO_VOOR_WEBSITE
Interesse in dit object?

Loes helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up