Ringvaartlaan 1 b

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 20.000,- per jaar
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 486 m2

Omschrijving

Te huur ca. 128 m² winkel-/showroomruimte. De ruimte ligt aan een drukke ontsluitingsweg en is centraal gelegen nabij de oude dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel. Voorheen is het object in gebruik geweest als speciaalzaak van sanitair en badkamers.

Het betreft een gedeelte van een groter object. Het geheel bestaat thans uit ca. 486 m² verdeeld over ca. 232 m² winkel-/showroomruimte op de begane grond en ca. 126 m² op de eerste verdieping.

*De benodigde verbouwing om het bouwkundig te splitsen dient nog plaats te vinden. De vloer wordt nog hersteld door verhuurder.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A20 is de bedrijfsruimte via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan en de Hoofdweg vanuit de richting van Capelle aan den IJssel goed te bereiken.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Metrages:
Vanaf ca. 128 m² winkel-/showroomruimte gelegen op de begane grond.

De winkelruimte wordt als geheel of gesplitst aangeboden. Het gehele object bestaat uit ca. 486 m², waarbij het gesplitst bestaat uit ca. 128 m² of ca. 358 m². De totale frontbreedte is ca. 20 meter.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt nagenoeg casco opgeleverd doch echter met:
• Eigen entree;
• Systeemplafond incl. LED verlichting;
• Pantry;
• Toilet.

Huurprijs:
€ 20.000,- per jaar excl. BTW en servicekosten

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Servicekosten:
€ n.o.t.k.,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar. Kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Winkelruimte

Bedrijfsruimte - winkelruimte

Oppervlakte 486 m²
In units vanaf 128 m²
Verkoop vloeroppervlakte 128 m²
Welstandsklasse B2
Horeca toegestaan Nee
Showroom Ja
Detailhandel Ja
Ter overname Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Afstand tot de bank Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot snelwegafrit Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot N.S. station Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up