Steenbakkerij 12 d

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 500,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 35 m2

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan ca. 35 m² (BVO) kantoorruimte gelegen op het bedrijvenpark "Kleine Vink" te Nieuwerkerk aan den IJssel. De twee naar binnendraaiende deuren, waarin veel glas voor voldoende lichtinval zorgt, geven toegang tot het betegelde dakterras. De ruimte is perfect te gebruiken voor een kantoorfunctie of atelier. De vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt maximaal 500 kg/m². Daarnaast is de ruimte onder andere voorzien van glasvezelaansluiting, een toilet- en doucheruimte. De kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijfsruimte en is gelegen op de eerste verdieping, de centrale entree deelt men met de eigenaar/verhuurder van de begane grond.

Locatie/bereikbaarheid:
Bedrijventerrein "Kleine Vink" ligt aan de zuidkant van de A20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Parkeren:
Bij de kantoorruimte wordt één parkeerplaats aangeboden.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Vloerbelasting verdiepingsvloer tot 500 kg/m²;
- Vurenhoutentrap naar verdieping;
- Isolerende beglazing;
- Toilet, douche en pantry worden voor beide gebruikers ter beschikking gesteld;
- Glasvezel.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Kleine Vink en omgeving". Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
In overleg per direct mogelijk.

Huurprijs:
€ 500,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 75,-* per maand excl. BTW, hiervoor worden de volgende zaken en diensten geleverd:
- Glasvezel aansluiting;
- Levering warmte en water;
* E.e.a. verbruik en tarieven energieleveranciers en op basis van een verdeling van 1/3 voor huurder en 2/3 voor verhuurder.

Huurtermijn:
3 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot tramhalte Op 5000 meter of meer
Afstand tot metrohalte Van 1000 tot 2000 meter
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up