Steenbakkerij 14 h

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.450,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 96 m2

Omschrijving

Een unieke kans om een bedrijfsunit te huren van nieuwbouwproject ‘Business LOFT Zuidplas’ gelegen op bedrijventerrein ‘Kleine Vink’. De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte (BVO) van 96 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping. De unit is voorzien van o.a. glasvezelaansluiting, een elektrisch bedienbare overheaddeur, een pantry, een toilet en eigen parkeerplaatsen.

De unit is 96 m² (BVO) groot, verdeeld over twee bouwlagen en een vrije hoogte van 3.40 meter op zowel de begane grond als op de verdieping.
Begane grond: ca. 58 m² (BVO)
Eerste verdieping: ca. 38 m² (BVO)

Op de begane grond treft u naast een toegangsdeur met glaspanelen een elektrisch bedienbare overhead-deur. De overheaddeur heeft een doorgangshoogte van 3.00 meter. Met een vloerbelasting tot 1.500 kg/m² op de begane grond is de unit ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven.

Op de verdieping zijn twee naar binnen draaiende deuren met toegang tot het terras aanwezig. Bijvoorbeeld voor een kantoorfunctie, atelier of extra opslagruimte. De vloerbelasting op de verdieping bedraagt 500 kg/m².

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Onderheide betonvloer;
- Verdiepingsvloer betonnen kanaalplaten met afwerkvloer;
- Vloerbelasting begane grond tot 1.500 kg/m², verdiepingsvloer tot 500 kg/m²;
- Vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen (exclusief verwarmingsinstallatie);
- Scheidingswanden opgebouwd uit kalkzandsteen;
- Vurenhoutentrap naar verdieping, afgewerkt met grondlak;
- Geheel in twee kleuren metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
- Isolerende beglazing;
- Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Toiletruimte met hangend toilet;
- Pantry op de verdieping;
- T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen) worden extra dak doorvoeren gerealiseerd;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
- Warmtepomp
- Kast onder de trap
- Glasvezelaansluiting;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur van 3 meter hoog.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
In overleg per direct mogelijk.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.450,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 96 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up