Steenbakkerij 48-52

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 850,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 88 m2

Omschrijving

Eind Q1 of begin Q2 zullen naar verwachting de eerste nieuwbouwunits van het nieuwbouwproject ''Kleine Vink'' worden opgeleverd. Hiervan worden de drie units gelegen aan Steenbakkerij 48 - 52 te Nieuwerkerk aan den IJssel te huur aangeboden. De units hebben een totaal oppervlakte van ca. 88 m² en beschikken over één parkeerplaats.

De units worden opgeleverd inclusief toilet, pantry, LED verlichting en enige wandcontactdozen op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

De foto is de situatie van de bouw op 4 februari 2021.

Het nieuwbouwproject "Kleine Vink" betreft een duurzaam afgebouwd bedrijvencomplex op bedrijventerrein "De Kleine Vink" te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het project omvat in totaal 25 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen, variërend van ca. 88 m² tot en met ca. 336 m² verdeeld over de begane grond en verdieping(en).

Oppervlakte:
De units hebben een totaal oppervlakte van ca. 88 m² evenredig verdeeld over de twee bouwlagen. De bouwlagen hebben een afmeting van ca. 7,35 meter bij 5,85 meter (BVO).
Begane grond: ca. 44 m²
Eerste verdieping: ca. 44 m²

Parkeren:
Elke unit beschikt over één eigen parkeerplaats.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Betonvloer met vloerbelasting van 1.500 kg/m² op de begane grond en 500 kg/m² op de verdiepingsvloer;
- Vrije hoogte van 3,5 meter op de begane grondvloer en 2,8 meter op de verdiepingsvloer.
- Toilet;
- Pantry met close-in boiler;
- Scheidingswanden opgebouwd uit cellenbeton;
- Gedeeltelijk in metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten geïsoleerde aluminium kozijnen;
- Te openen ramen;
- Geïsoleerde beglazing;
- Een dak doorvoer ten behoeve van eventuele duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen en/of een luchtwarmte pomp);
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra;
- LED verlichting;
- Wandcontactdozen;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur van 3,2 meter breed en 3,5 meter hoog.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A-20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
De verwachting is dat de oplevering aan het einde van het eerste of begin tweede kwartaal van 2021 zal plaatsvinden. De bouw is reeds vergevorderd.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Huurprijs:
€ 850,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,- per maand excl. BTW ten behoeve de navolgende diensten:
- Onderhoud straatwerk;
- Glasverzekering;
- Onderhoud overheaddeur;
- Eventuele reiniging gevelbeplating.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 88 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up