Steenbakkerij alg. Storestudio's ong

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.250,- per maand
  • Bedrijfsoppervlakte 150 m2

Omschrijving

Een unieke kans om een bedrijfsunit te huren van nieuwbouwproject ‘Business LOFT Zuidplas’ gelegen op bedrijventerrein ‘Kleine Vink’. De bedrijfsruimtes variëren van een totaal oppervlakte (BVO) van 96 m² tot 150 m² verdeeld over de begane grond en de verdiepingen. De units zijn voorzien van o.a. glasvezelaansluiting, een elektrisch bedienbare overheaddeur en beschikken over eigen parkeerplaatsen.

Naar verwachting worden de units aan het einde van het eerste kwartaal begin tweede van 2022 opgeleverd. De bouw is reeds gestart.

Interesse? Diverse opdrachtgevers bieden de units te huur aan. Neem contact op met ons kantoor en wij geven u de laatste update van de beschikbare units.

Business LOFT centraal Oost:

De 8 tussenunits (bouwnummers 9 t/m 16) zijn circa 96 m² (BVO) groot, verdeeld over twee bouwlagen en hebben een vrije hoogte van 3.40 meter op zowel de begane grond als op de verdieping.
Begane grond: ca. 58 m² (BVO)
Eerste verdieping: ca. 38 m² (BVO)

Op de verdieping zijn twee naar binnen draaiende deuren met toegang tot het terras aanwezig. Op de begane grond vindt u naast een toegangsdeur met glaspanelen een elektrisch bedienbare overhead-deur. De overheaddeur heeft een doorgangshoogte van 3.00 meter. De units zijn ruggelings gesitueerd t.o.v. de centraal West units. Met een vloerbelasting tot 1.500 kg/m² op de begane grond zijn de units ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven. De verdiepingsvloer beschikt over een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2. Bijvoorbeeld voor een kantoorfunctie, atelier of extra opslagruimte.

De centrale units 10 t/m 15 zijn aan noord/oostzijde van het gebouw gesitueerd. Voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte toegangsdeur in een fraaie glazen pui. Deze units hebben op de verdieping toegang tot het betegelde dakterras. Maatvoering begane grond b x l: 5,10 X 10,22 meter, verdieping 5,10 x 6,60 meter. Units 9 en 16 zijn iets groter met een BVO van 102 m². De centraal Oost units krijgen twee eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Business LOFT centraal West:

De 6 tussenunits (bouwnummers 2 t/m 7) zijn circa 128 m² (BVO) groot, verdeeld over twee bouwlagen en hebben een vrije hoogte van 3.40 meter op zowel de begane grond als op de verdieping.
Begane grond: ca. 77 m² (BVO)
Eerste verdieping: ca. 51 m² (BVO)

Er zijn op de verdieping twee naar binnendraaiende deuren voorzien, waarin veel glas voor voldoende lichtinval zorgt. Deze deuren geven toegang tot het betegelde dakterras. Op de begane grond vindt u naast een toegangsdeur met glaspanelen een elektrisch bedienbare overheaddeur. De overheaddeur heeft een doorgangshoogte van 3.00 meter. Met een vloerbelasting tot 1.500 kg/m² op de begane grond zijn de units ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven. De verdiepingsvloer beschikt over een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2. Ruim voldoende voor een kantoorfunctie, atelier of voor een extra opslagruimte.

De centrale units 2 t/m 7 zijn aan de zuid/westzijde van het gebouw gesitueerd. Voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte toegangsdeur in een representatieve glazen pui. Op de verdieping geven twee deuren toegang tot het betegelde terras. Unit 3 t/m 6: maatvoering begane grond b x l: 6,90 X 10,22 meter, verdieping 6,90 x 6,62 meter. Unit 2 en 7 zijn met een BVO van 135 m² iets groter. De centraal West units krijgen vier eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Business LOFT front/hoek:

De hoekunits aan de frontzijde hebben een BVO van circa 150 m² verdeeld over twee bouwlagen.
Begane grond: ca. 75 m² (BVO)
Eerste verdieping: ca. 75 m² (BVO)

Deze representatieve hoekunits (bouwnummer 1 en 8) worden ook aan de frontzijde voorzien van grote raampartijen en toegangsdeuren en zijn hierdoor uitermate geschikt om bijvoorbeeld dienst te doen als showroom.

De front/hoek units hebben aan de frontgevel ook raam- en deurpartijen. Hierdoor is deze unit uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een showroomfunctie. Bouwnummer 1 en 8: Oppervlakte 150 m² BVO. Maatvoering begane grond en verdieping b x l: 10,22 X 6,34 meter. Inclusief vijf eigen parkeerplaatsen.

Parkeren:
Alle units beschikken over twee tot vijf eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Onderheide betonvloer;
- Verdiepingsvloer betonnen kanaalplaten met afwerkvloer;
- Vloerbelasting begane grond tot 1.500 kg/m2, verdiepingsvloer tot 500 kg/m2;
- Vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen (exclusief verwarmingsinstallatie);
- Scheidingswanden opgebouwd uit kalkzandsteen;
- Vurenhoutentrap naar verdieping, afgewerkt met grondlak;
- Geheel in twee kleuren metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
- Isolerende beglazing;
- Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Toiletruimte met hangend toilet op de verdieping (e.e.a. afhankelijk van de unit);
- Pantry op de verdieping (e.e.a. afhankelijk van de unit);
- T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen) worden extra dak doorvoeren gerealiseerd;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
- Glasvezelaansluiting;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur van 3 meter hoog.

Het opleveringsniveau is afhankelijk van de unit. Neem bij vragen hierover contact op met ons kantoor.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
Naar verwachting wordt het project aan het einde van het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd. De bouw is reeds aangevangen.

Huishoudelijk reglement:
Er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Een exemplaar wordt separaat aan de huurovereenkomst gehecht. Huurder bevestigd door de ondertekening van de huurovereenkomst dat deze bekend is met de inhoud van dit reglement.

Huurprijs:
Naar vanaf ca. € 1.250,- per maand exclusief BTW en servicekosten. Dit is afhankelijk van de unit en het opleveringsniveau.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € n.o.t.k.,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 150 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up