Theodoor Colenbranderhof 5

Rotterdam Huurprijs: € 1.750,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 135 m2

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt de casco bedrijfsruimte gelegen aan Theodoor Colenbranderhof 5 te Rotterdam. Het betreft een hoekunit en maakt deel uit van het unieke verzamelcomplex ’’Business Loft’’ op het bedrijventerrein in Rotterdam Nesselande. De begane grondvloer bestaat uit ca. 135 m² BVO, maar het is mogelijk de ruimte te voorzien van een entresolvloer van ca. 75 tot 100 m².

U heeft als ondernemer de volledige vrijheid de ruimte naar eigen inzicht in te delen e.e.a. in overleg met de verhuurder. De eigenaar is bereid diverse investeringen voor zijn rekening te nemen en deze op basis van een afschrijvingsperiode in de huurprijs te verrekenen.

Object:
De bedrijfsruimte bestaat uit ca. 135 m² BVO op de begane grondvloer. De unit heeft een hoge daklijn die over de volledige lengte van het pand doorloopt. Via de elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur kunt u de unit ook vanaf het binnenterrein aan de achterzijde betreden. Het binnenterrein is afgesloten middels een elektronisch hekwerk.

De unit kan voorzien worden van een entresolvloer met trap, waardoor er op de eerste verdieping een ruimte beschikbaar komt van ca. 75 tot 100 m².

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 135 m² bedrijfsruimte
Eerste verdieping: ca. 75 tot 100 m² (optioneel)

Parkeren:
Er behoren twee eigen parkeerplaatsen bij het geheel en in de omgeving is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid.

Vloerbelasting:
De vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/m² voor de begane grond. Het creëren van een entresolvloer heeft effect op de vloerbelasting.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt op het bedrijventerrein in Rotterdam Nesselande en is zeer goed bereikbaar vanaf de rijksweg A-20. Tevens zijn de trein-, metro- en busverbindingen op loopafstand.

Bestemmingsplan:
In bedrijvenpark Nesselande is er ruimte voor bedrijfsgebouwen, kleinschalige kantoorgebouwen, showrooms en perifere detailhandelsvestiging. Bedrijven tot en met categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten kunnen zich hier vestigen.

Opleveringsniveau:
- Onderheide betonvloer;
- Geheel in metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- Aluminium kozijnen met isolerende beglazing, ramen, puien en buitendeuren;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.750,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit, inclusief btw en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € n.o.t.k. exclusief btw per maand.

In de servicekosten zijn o.a. de volgende leveringen en diensten inbegrepen:
- Onderhoud buitenruimte;
- Glasverzekering;
- Onderhoud overheaddeur;
- Onderhoud toegangspoort;
- Administratiekosten van 5% over de hierboven genoemde punten.

Huurder dient zelf voor de aanvraag en levering van water en elektra zorg te dragen.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in 2015.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever van het object.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 135 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry
Kantoorruimte aanwezig Ja
Terrein aanwezig Nee

Bedrijfsruimte - kantoorruimte

Oppervlakte 75 m²
Aantal verdiepingen 1

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
4
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up