Transportweg 15

Waddinxveen Huurprijs: € 69,- per m²/jaar
favorite
  • Bedrijfsoppervlakte 347 m2

Omschrijving

Zomeractie! Huur nu en betaal de eerste twee maanden niets!

Voor verhuur is beschikbaar van ca. 347 VVO kantoorruimte in "The Bridge" gelegen op het Distripark Doelwijk aan de Transportweg te Waddinxveen. Het is mogelijk de kantoorruimte in zijn geheel of separaat te huren in oppervlaktes vanaf 25 m². De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar vanwege de directe ligging aan de rijksweg A12, via de provinciale weg N219 is er ook een goede verbinding met de rijksweg A20. Elke kantoorruimte beschikt over een systeemplafond, verlichting, te openen ramen, radiatoren en diverse wandcontactdozen. Er is een gemeenschappelijke opgang middels trap, een gedeelde pantry en sanitaire voorzieningen van toepassing. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 69,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Metrage:
Het betreft een kantoorruimte van totaal ca. 347 m² VVO bestaande uit:
Kantoorruimte 1: ca. 25 m²
Kantoorruimte 2: ca. 31 m²
Kantoorruimte 3: ca. 68 m²
Kantoorruimte 4: ca. 67 m²
Kantoorruimte 5: ca. 45 m²
Kantoorruimte 6: ca. 38 m²

De overige vierkante meters betreffen de verkeersruimtes.

Servicekosten:
€ 40,- per m²* per jaar exclusief BTW voor de voor de navolgende leveringen en diensten:
– het gebruik van water/elektra / internet;
– schoonmaak algemene ruimten;
– glazen wassen buitenzijde;
– onderhoud installaties;
– terreinonderhoud;
– vuilafvoer;
– 5% administratiekosten over het bovengenoemde leveringen en diensten.

*E.e.a. van de ontwikkelingen van de energiemarkt

De servicekosten worden vastgesteld op basis van werkelijke kosten en worden jaarlijks naar rato verrekend op basis van de metrages van het gehuurde ten opzichte van de totale oppervlakte.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

Locatie/bereikbaarheid:
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar door middel van de directe ligging aan de rijksweg A12, via de provenciale weg N219 is er ook een goede verbinding met de rijksweg A20. Op tien minuten loopafstand is een bushalte gelegen met verbindingen naar onder andere Zoetermeer en Gouda.

Parkeren:
Parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, o.a. voorzien van :
- systeemplafond met verlichting;
- vloerbedekking;
- radiatoren;
- diverse stroompunten;
- te openen ramen;
- gedeelde dames- en herentoilet;
- gedeelde pantry;
- parkeergelegenheid.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Energielabel:
Het object heeft een energielabel D welke geldig is tot 4 mei 2027.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up