Mijn favorieten

Bekijk onze woningen in virtual reality!

Om meerwaarde te blijven bieden voor onze opdrachtgevers houden wij ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Zo ook de ontwikkelingen van de toepassing van virtual reality welke in de Verenigde Staten al niet meer weg te denken is in de makelaardij. Dus wij kunnen natuurlijk niet achter blijven. Want wat is er mooier dan de mogelijkheid om eerst een woning vanuit je eigen woonkamer te bezichtigen voordat je daadwerkelijk het huis gaat bezoeken. Voor ons reden om alle woningen in onze portefeuille voortaan te voorzien van een virtual reality tour!

De mogelijkheid om een woning via een virtual reality tour te kunnen bekijken biedt voor onze opdrachtgevers grote voordelen. Zo kan een potentiële koper zich al online een goed beeld vormen van de ruimte van het huis. Doordat potentiële kopers al virtueel binnen hebben kunnen kijken in een huis vermindert dit het aantal mensen wat tijdens een bezichtiging tot de ontdekking komt dat “het toch niet zo ruim is als op de foto”. Men heeft immers zelf al “midden in de woning” gestaan en zich een goed beeld kunnen vormen van de ruimte. Ook zal er meer binding optreden met een huis dan dat bij foto’s het geval is.

 

Hoe werkt dit precies?

Wanneer u een woning bezoekt welke via ons kantoor te koop wordt aangeboden krijgt u van een van onze makelaars een gratis bril. Tijdens het open huis van 30 september aanstaande zullen er bij de deelnemende woningen gratis brillen liggen. In deze bril kunt u uw telefoon plaatsen waarop u een VR tour kunt afspelen:

U kunt in vier eenvoudige stappen een VR-tour bekijken. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon en een VR-bril.

 

Hoe bekijk ik een woning?

Zoek op de internet browser van uw telefoon het door u gewenste adres op www.funda.nl (let op: niet via de app van funda). Klik vervolgens op 360 graden foto's en daarna bovenin op virtual reality. Kantel vervolgens uw telefoon horizontaal en plaats hem in de bril.

U ziet vervolgens pijlen welke de routing naar het volgende vertrek of verdieping aangeven. Door hierop te richten vervolgt u uw route.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring