Westersingel 6 A 2

Rotterdam Huurprijs: € 1.345,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 70 m2

Omschrijving

Trendy kantoorruimte van ca. 70 m² met een eiken vloerdelen, stuukwerkwandafwerking en steigerhouten details op de tweede verdieping van een klassiek pand uit 1874 aan de Westersingel. Het pand is in 2008 geheel gerenoveerd. Aan de achterzijde van de kantoorruimte bevindt zich een ca. 20 m² groot dakterras met uitzicht op het wijkpark van de West-Kruiskade. Dat is pas fijn lunchen in de zon!

Deze kantoorruimte betreft één grote werkvloer en beschikt over een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, een klein balkon aan de voorzijde en een badkamer met toilet. Het pand bevindt zich op nog geen 300 meter afstand van het centraal station en ligt middenin het stadscentrum met alle denkbare faciliteiten in de directe omgeving.

Kortom, een uniek object door het behoud van zijn karakter, hoge plafonds en luxe afbouw.

Bereikbaarheid
Het geheel ligt in het stadscentrum van Rotterdam en is door haar centrale ligging nabij het treinstation Rotterdam Centraal optimaal bereikbaar met openbaar vervoer zoals trein en busverbindingen.

Oppervlakte
Ca. 70 m² kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping
Ca. 20 m² terras aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van:
- Eiken (lamelparket) vloerdelen:
- Gestucte wanden;
- Luxe keuken met koel/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat en oven;
- Volwaardige moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel en ligbad met douche
- Verlichting d.m.v. inbouwspots;
- Verwarming en warm water middels een eigen CV-installatie;

Parkeren
Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden in de directe omgeving op de openbare weg alsmede parkeergarages in de directe omgeving. Ook zijn er plekken voor elektrische auto’s voor de deur.

Huurprijs
€ 1.345,- per maand exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten
Er is een bedrag van € 212,92 per maand exclusief BTW voor de servicekosten verschuldigd (geïndexeerd).

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar en 5 optie jaren. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurbetaling
Vooruitbetaling per maand.

Huurgarantie
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Voorbehoud
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Afstand tot restaurant Op minder dan 500 meter
Afstand tot winkel Op minder dan 500 meter
Afstand tot snelwegafrit Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot N.S. station Op minder dan 500 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot tramhalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot metrohalte Op minder dan 500 meter
5
Interesse in dit object?

Hans helpt u graag

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up