Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Informatieavond "Is dit het moment?"

11 september 2019

De woningmarkt is nog steeds in beweging. Vaak is de opbrengst een aangename verrassing voor de verkoper, maar ook voor de omliggende bewoners. Wellicht heeft het u aan het denken gezet en is het voor u óók een goed moment om te verkopen en/of te kopen.

De woningmarkt is nog steeds in beweging. Vaak is de opbrengst een aangename verrassing voor de verkoper, maar ook voor de omliggende bewoners. Wellicht heeft het u aan het denken gezet en is het voor u óók een goed moment om te verkopen en/of te kopen.

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?
Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen.

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen
Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen, is er veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen en juist veel aanbod van vrijstaande woningen. In iedere gemeente is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt andere kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of te kopen?
Kom naar de NVM-informatieavond. Wij organiseren (samen met een onafhankelijke woningmarktdeskundige van de NVM), een hypotheekadviseur en een notaris de “Is dit het moment”-avond.

Informatieavond
Tijdens deze avond hoort u alle details over de woningmarkt in uw regio. Verder krijgt u inzicht in de vraag- en aanbodaantallen van alle type woningen in uw omgeving. Wij wijzen u op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. We laten mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek zien, relevante zaken van de notaris en geven u tips over verduurzaming. In 2 uur bent u helemaal bijgepraat.

Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Komt u naar de “Is dit het moment?”-avond?
26 september van 19.30 uur tot 21.30 uur
in Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3 te Gouda

Met hoeveel personen wenst u naar deze avond te komen? Laat het ons weten via info@vdpanne.nl of bel 0180-332222. Wij kijken uit naar uw komst. De koffie en lekkere hapjes staan klaar!

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
keyboard_arrow_up