Zuidbaan 548 B

Moordrecht Huurprijs: € 1.050,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 96 m2

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan ca. 96 m² (BVO) bedrijfsruimte welke onderdeel is van het nieuwbouwproject "Zuydbaen" te Moordrecht welke in 2022 is gerealiseerd. De bedrijfsruimte is keurig afgewerkt en beschikt over twee parkeerplaatsen direct voor de bedrijfsruimte zijn gelegen. Tevens beschikt de bedrijfsruimte over een handbedienbare overheaddeur, toilet, pantry, volledige aftimmering en een kantoorruimte op de verdieping welke voldoende lichtinval heeft door de grote raampartij. Het bedrijfsverzamelcomplex is centraal gelegen op bedrijventerrein Gouwepark te Moordrecht.

Oppervlakte:
De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 96 m² en is evenredig verdeeld over de twee bouwlagen. De bouwlagen hebben een afmeting aan de binnenzijde van ca. 9,30 meter bij 4,90 meter (BVO).

Locatie/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Gouwepark is zeer centraal gelegen nabij het Gouwe Aquaduct en omsloten door de rijkswegen A12 en A20. Het bedrijventerrein wordt voor de veiligheid in de avonduren, deels weekenden en feestdagen afgesloten middels een elektronische schuifpoort welke te openen is met een persoonlijke toegangscode tevens is er een parkmanagement actief.

Parkeren:
Bij de bedrijfsruimte worden twee parkeerplaatsen aangeboden.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Monoliet afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van circa 1.000 kg/ m² op de begane grond en circa 400 kg/ m² op de
verdieping;
- Handbedienbare overheaddeur ( hoogte ca. 3 meter en breedte 3 meter)
- Entreedeur;
- Meterkast;
- Brievenbus;
- Toiletruimte;
- Pantry;
- Verlichting
- Wandcontactdozen;
- Houten trap naar 1e verdieping;
- Te openen ramen.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Gouwe Park e.o.". Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 4.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Huurprijs:
€ 1.050,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,- per maand exclusief BTW ten behoeve de navolgende diensten:
- Bijdrage algemene kosten mandeligeterrein;
- Gedeeltelijke bijdrage aan de VVE Gouwepark;
- Glasverzekering;
- Onderhoud en keuring brandblusapparatuur;
- Onderhoud en keuring overheaddeur;
- Administratiekosten van 5% over de hierboven genoemde punten.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van water, elektriciteit en internet.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Huuringangsdatum:
In overleg, per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 96 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot snelwegafrit Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot N.S. station Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot bushalte Op minder dan 500 meter
Afstand tot tramhalte Op 5000 meter of meer
Afstand tot metrohalte Op 5000 meter of meer
Q5vZqjDk
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up