Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Kade van Agata - Agata 1

Rotterdam Koopsom: € 645.000,- v.o.n.
Verkocht
  • Woonoppervlakte 158 m2
  • Perceeloppervlakte 205 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 2019

Omschrijving

STOER EN EIGENTIJDS MET ELEGANT EN NAUTISCH KARAKTER

Met trots presenteert Nederlandse Bouw Unie de geplande ontwikkeling Kade van Agata te Rotterdam Nesselande.
Een bijzondere woonproduct op een even bijzondere locatie in Waterwijk. Tussen de bestaande bebouwing langs de kade verrijzen 6 vrijstaande woningen in het water dat in directe verbinding staat met de Zevenhuizerplas. Stoer, eigentijds, maar bovenal vormgegeven met de elegantie die naadloos aansluit bij het nautische karakter van de locatie.

HET PLAN
Kade van Agata voorziet in een reeks van 6 vrijstaande woningen die omgeven worden door water. Elke woning wordt middels een loopbrug verbonden met het land waarop voorzien is in ruimte voor het parkeren van uw auto(‘s) op eigen terrein.
De uit 3 bouwlagen bestaande woningen hebben een luxe woonprogramma met een gebruiksoppervlakte van circa 160m². Standaard worden de woningen ingedeeld met een ruime keuken, woonkamer over 2 lagen die door een vide zal worden verbonden, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De grote glazen pui aan de achterzijde biedt toegang tot het boven het water gelegen royale terras van ca. 20m² en zorgt voor een ultieme waterbeleving.

De introductie van 2 verschillende kaprichtingen tezamen met de verspringing in de rooilijn zorgen voor een uniek samenspel tussen de nieuwe woningen en de 2 bestaande waterwoningen op de locatie. Door de kaprichtingen per 2 woningen om en om toe te passen worden de bestaande waterwoningen als het ware geadopteerd door de nieuwbouw. De bestaande en nieuwe waterwoningen verschillen weliswaar van elkaar in vorm en materialisering, maar behoren duidelijk tot dezelfde familie.

LOCATIE
De 6 waterwoningen zullen worden gerealiseerd op een locatie die gelegen is aan weerszijden van de woningen aan de Agata de Bruynkade 20 en 22 in Nesselande. Nu nog een graslandschap, maar straks een waterrijk geheel. Een waterrijk geheel dat in directe verbinding staat met de Zevenhuizerplas en al haar bijbehorende recreatieve voorzieningen. Gelegen op fietsafstand van onder andere het prachtige natuurgebied de Eendragtspolder en het Rietveldpark. Daarnaast beschikt de badplaats Nesselande over alle benodigde (commerciële) voorzieningen die u in het dagelijks leven nodig heeft. En mocht u toch niet vinden wat u zoekt? Dan is er altijd nog de directe metroverbinding vanuit Nesselande met het levendige centrum van Rotterdam.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Bouwvorm Nieuwbouw
Ligging Aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte 158 m²
Inhoud 689 m³
Aantal woonlagen 3

Energie

Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Zonnecollectoren
Verwarming Warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Eigen parkeerplaats
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen
VanderPanne-HR-6889
Interesse in deze woning?

Kirsten helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up