Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
VanderPanne-HR-6794

Taxaties

De taxatie van een woning is een objectieve waardebepaling. In veel gevallen is dit benodigd voor de aanvraag van een hypotheek.

Taxatie

Huis laten taxeren?

Wij denken graag met u mee. Het laten taxeren van uw huis wordt gedaan door een taxateur om de objectieve waarde van een huis te bepalen. De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object.

NWWI taxatie

De taxaties van ons kantoor worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van het NWWI. De validatienormen zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Wij zijn geregistreerd bij zowel vastgoedcert en het NRVT. Wij hanteren bij het uitvoeren van taxaties de NEN 2580. Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant.

Klik hier om direct een taxatie aan te vragen via NWWI of klik op de onderstaande groene button zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Kosten taxatie huis

De kosten van een taxatie zijn concurrerend en volledig fiscaal aftrekbaar. Het beste kunt u voor meer informatie over een taxatie van uw huis contact opnemen via 0180 33 22 22 of info@vdpanne.nl

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up