Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
chengting-xie-VhEMiu8leoQ-unsplash

Bedrijfspand verhuren

Vooruitlopend op de verhuuropdracht maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van het object.

Aan de hand van onze bevindingen tijdens deze opname zoals onder andere de ligging, het opleveringsniveau en overige belangrijke gegevens zullen wij u een (onderbouwde) huurwaarde indicatie geven, aangevuld met een visie alsmede een plan van aanpak. Tezamen met deze huurwaarde indicatie treft u onze voorwaarden aan welke van toepassing zullen zijn op de verhuuropdracht.

Ter plaatse zullen in ieder geval verhuurposters al dan niet in combinatie met een objectbord aangebracht worden. Tevens zal het object op onze internet site worden geplaatst en zal het te vinden zijn op onze website, Funda-in Business en Ventu.

Ons online dossier zorgt daarbij voor een optimale communicatie tussen u en ons kantoor. Wij vinden dat u op elk gewenst moment in de wereld op de hoogte moet zijn van het verhuurtraject.

Namens u zal ons kantoor met de desbetreffende partij in onderhandeling treden om de meest optimale condities te bereiken. De onderhandelingen, alsmede de resultaten zullen schriftelijk worden vastgelegd.

Uiteindelijk zullen de gemaakte afspraken in een huurovereenkomst worden vertaald. Daarin treft u behoudens de overeengekomen huurprijs ook de huurperiode en de overige condities aan.

JVH_Rotterdam1-e1490718862320
Waarmee kunnen we u helpen?
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up