Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Huis verkopen

Wanneer is het juiste moment om te verkopen. Ga ik eerst verkopen of ga ik juist eerst kopen?

Wanneer is het juiste moment?

Pieker daar niet verder over en neem direct contact op met ons kantoor. Wij zullen u een eerlijk advies geven. Het kan immers wel eens zijn dat het voor u nog niet het moment is om te verkopen. Want elke situatie is weer anders. Is er gewoon behoefte voor een andere woning of komt het door een andere werkomgeving, een scheiding of een andere factor. Voor ons is in ieder geval één ding duidelijk. Wij weten wat verkopen is en kunnen u een goed advies geven wat het juiste moment hiervoor is. Dit doen wij voor het grootste gedeelte in de plaatsen Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Rotterdam Ommoord, Rotterdam Zevenkamp, Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle maar ook in andere plaatsen kunt u op onze dienstverlening rekenen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek zal een van onze hiervoor gecertificeerde makelaars bij u langs komen. Dit mag namelijk uitsluitend gebeuren door een Kandidaat-makelaar of een Register-Makelaar/Taxateur. In dit gesprek wordt er goed naar uw wensen en situatie geluisterd. Want geen verkoop is hetzelfde. Samen met u bekijken we de woning en desgewenst geven wij u wat tips over wat u nog zou kunnen doen om de woning te optimaliseren. Vervolgens wordt er een helder beeld gegeven over de laatste ontwikkelingen in uw wijk. Waar staan soortgelijke woningen voor te koop? En nog belangrijker, waar zijn ze voor verkocht? Hoe lang duurde dit? En wanneer was dit? En zijn ze enigszins met uw woning te vergelijken? Belangrijke vragen!

Als deze vragen zijn beantwoord kunnen wij u een reële vraagprijs adviseren en een te verwachte verkoopopbrengst en verkooptermijn. Ook hebben wij tools om te zien hoeveel mensen er op dit moment op zoek zijn naar een woning in uw prijsklasse in uw omgeving. Op deze manier geven wij u een duidelijk en transparant beeld en onderbouwen wij ons advies. Want u mag tenslotte niets anders van een makelaar verwachten.

Beoordelingen

Sinds enkele jaren is het mogelijk om uw makelaar te beoordelen op funda, zo ook ons kantoor. Wij vinden het echter belangrijk dat niet alleen klanten waar wij hun huis succesvol van verkocht hebben een beoordeling geven maar ook de mensen die bij ons op kantoor zijn geweest voor een informatief gesprek, of een aspirant koper waar wij een bezichtiging mee gehad hebben. En waarom zou je alleen de funda beoordelingen tonen? Wij worden ook via facebook of google beoordeeld. Al deze beoordelingen hebben wij gebundeld op één website zodat dit een veel vollediger beeld geeft voor u als geïnteresseerde.

Klik hier voor al onze beoordelingen!

Waarom kiezen voor Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij?

Iedere makelaar kan in een goede markt huizen verkopen. Eens. Nou ja, bijna iedere makelaar. Maar echt onderscheiden in een voor de verkoper zo prettig mogelijk verkoopproces met onderaan de streep een zo hoog mogelijke opbrengst is ons allerhoogste streven. En dat is waar wij de laatste jaren dan ook mee bezig zijn geweest. Het gehele verkoopproces stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren zodat er voor de verkoper een zo hoog mogelijke klanttevredenheid ontstaat. Want wij willen dat wanneer het op een verjaardag over een makelaar gaat, u onze naam noemt.

Unieke verkooppunten

 • Deskundig;
 • Transparant, heel het proces is te volgen in ons online dossier;
 • Goede begeleiding, directe terugkoppeling na een bezichtiging;
 • Vriendelijke en betrokken medewerkers;
 • Doortastend en efficiënt;
 • Zowel in 2015, 2016 en 2017 genomineerd voor de Woningmakelaar van het Jaar award;
 • Groot bestand van woningzoekenden;
 • Zeer actief op social media (nummer één social media makelaar van de regio);
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8,9 door onze opdrachtgevers;
 • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars worden ieder jaar bijgeschoold
 • Optimale presentatie van uw woning met professionele fotografie, styling, 3D plattegronden, video, een indrukwekkende virtual reality tour en onderscheidende brochures
Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up