Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
VanderPanne-LR-6983

Snel en zonder zorgen!

Wilt u uw huis snel en zonder zorgen verkopen? Wij zijn vastgoedexperts met jarenlange ervaring. Laat ons u helpen en krijg de beste prijs voor uw woning. Bespaar tijd en moeite, neem vandaag nog contact met ons op!

Huis verkopen: wanneer is het juiste moment?

Denkt u er weleens aan om uw huis te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze makelaars geven u eerlijk advies over waar u aan moet denken bij de verkoop van uw woning.

Ook als u nog niet toe bent aan een nieuwe stap helpen wij u graag. Het kan immers zo zijn dat het simpelweg niet het juiste moment is om uw huis te verkopen. Wellicht gaat u op korte termijn wisselen van werkomgeving, scheiden of spelen er andere dingen. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe de markt zich ontwikkelt in de regio Zuidplas, Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij u voorzien van het juiste advies bij de verkoop van uw huis.

Tijdens een vrijblijvend gesprek zal een van onze hiervoor gecertificeerde makelaars bij u langs komen. Dit mag namelijk uitsluitend gebeuren door een Kandidaat-makelaar of een Register-Makelaar/Taxateur. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen de situatie waar u zich in bevindt. Samen met u bekijken we de woning en geven wij eventuele tips om de woning te optimaliseren. Vervolgens geven wij een helder beeld van de laatste ontwikkelingen in uw woonwijk, bijvoorbeeld waar soortgelijke woningen voor te koop hebben gestaan en misschien nog wel belangrijker: waar ze voor zijn verkocht.

Na dit gesprek en alle informatie die wij hebben gekregen, kunnen wij een reële vraagprijs adviseren en hoort u van ons u een verwachte verkoopopbrengst en verkooptermijn. Overweegt u om uw huis te verkopen? Neem dan snel contact met ons op!

Knipsel

Beoordelingen

Sinds enkele jaren is het mogelijk om uw makelaar te beoordelen op funda, zo ook ons kantoor. Wij vinden het echter belangrijk dat niet alleen klanten waar wij hun huis succesvol van verkocht hebben een beoordeling geven maar ook de mensen die bij ons op kantoor zijn geweest voor een informatief gesprek, of een aspirant koper waar wij een bezichtiging mee gehad hebben. En waarom zou je alleen de funda beoordelingen tonen? Wij worden ook via facebook of google beoordeeld. Al deze beoordelingen hebben wij gebundeld op één website zodat dit een veel vollediger beeld geeft voor u als geïnteresseerde.

Waarom kiezen voor Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij?

Iedere makelaar kan in een goede markt huizen verkopen. Eens. Nou ja, bijna iedere makelaar. Maar echt onderscheiden in een voor de verkoper zo prettig mogelijk verkoopproces met onderaan de streep een zo hoog mogelijke opbrengst is ons allerhoogste streven. En dat is waar wij de laatste jaren dan ook mee bezig zijn geweest. Het gehele verkoopproces stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren zodat er voor de verkoper een zo hoog mogelijke klanttevredenheid ontstaat. Want wij willen dat wanneer het op een verjaardag over een makelaar gaat, u onze naam noemt.

Unieke verkooppunten

 • Deskundig;
 • Transparant, heel het proces is te volgen in ons online dossier;
 • Goede begeleiding, directe terugkoppeling na een bezichtiging;
 • Vriendelijke en betrokken medewerkers;
 • Doortastend en efficiënt;
 • Zowel in 2015, 2016 en 2017 genomineerd voor de Woningmakelaar van het Jaar award;
 • Groot bestand van woningzoekenden;
 • Zeer actief op social media (nummer één social media makelaar van de regio);
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 door onze opdrachtgevers;
 • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars worden ieder jaar bijgeschoold
 • Optimale presentatie van uw woning met professionele fotografie, styling, 3D plattegronden, video, een indrukwekkende virtual reality tour en onderscheidende brochures
kirill-9uH-hM0VwPg-unsplash
Wat kunnen we voor jou betekenen?
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up