aaron-huber-402157-unsplash

Maak kennis met ons team

Ons team

Q5vZqjDk

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Begonnen als stagiair in augustus 2006 en sinds maart 2023 de trotse eigenaar van dit prachtige kantoor. Als echte Nieuwerkerker woon ik in ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de woonwijk Esse-Laag en heb ik een groot netwerk. Naast mijn werkzaamheden bij Van der Panne zit ik in het bestuur van de NVM afdeling Midden-Holland en ben ik actief als jeugdtrainer bij VV Nieuwerkerk. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, speel ik tennis en padel en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed. Ook ben ik Register Makelaar-Taxateur waardoor ik veel taxaties doe van woningen, appartementen en bouwpercelen. Eens kennismaken? Sta ik altijd voor open!

RVH_3736 (1)

Kim Lochtenbergh

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kim Lochtenbergh en ik werk bij Van der Panne als aan- en verkoopmakelaar. Ik besloot op redelijk jonge leeftijd dat ik de makelaarskant op wilde, een ambitie waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met verschillende mensen, elk huis met een uniek verhaal en de drive om de beste deal te sluiten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik woon momenteel in Zoetermeer samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een restaurant, wandel ik met de hond of lees ik een goed boek.

8_1

Roxanne de Jong

Assistent-makelaar

Mijn naam is Roxanne de Jong en ik ben 26 jaar oud. Na 25 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel te hebben gewoond, ben ik in oktober 2020 samen met mijn vriend en onze twee katten verhuisd naar Waddinxveen. In 2016 ben ik begonnen bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Assistent-makelaar. Met veel enthousiasme en plezier werk ik in dit hechte en jonge team. Samen staan wij iedere dag klaar om onze klanten blij te maken! In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uiteten of een drankje doen met mijn vrienden of familie.

image00001 (1)

Steffi Versprille

Assistent-makelaar

Mijn naam is Steffi Versprille en ik werk sinds maart 2021 bij Van der Panne als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben hiervoor een aantal jaar werkzaam geweest in het toerisme en heb nu met veel plezier deze overstap gemaakt. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenhuizen en ben dus bekend met de omgeving. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, volg ik een les bij de sportschool of drink ik een goed glas wijn.

BEFRAMED_8101_FOTO_VOOR_WEBSITE

Loes van den Hoven-Verdoorn

Assistent Makelaar Bedrijfshuisvesting

Vanaf september 2022 versterk ik Van der Panne als assistent makelaar op de afdeling bedrijfshuisvesting. De dynamiek van de commerciële vastgoedmarkt alsmede het contact met opdrachtgevers, ondernemers en beleggers maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik vind het een uitdaging om de objecten welke wij in portefeuille hebben te koppelen aan de juiste ondernemer waarbij een optimale overeenstemming wordt bereikt. Ik hou van een resultaatgerichte aanpak mét directe communicatie en dat allemaal in een prachtig werkgebied onder de rook van Rotterdam! Na 10 jaar gewerkt te hebben in de reiswereld blijft het maken van bijzondere reizen een grote passie van mij. Samen met mijn man Vincent maak ik het liefst minimaal één duikreis per jaar en staan wij in het winterseizoen graag op de ski’s.


Bent u in het bezit van een bedrijfspand, kantoorruimte, winkelruimte of belegging en wilt u advies? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up