Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
VanderPanne-HR-7111

Maak kennis met ons team

Ons team

VanderPanne-HR-6745

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Begonnen als stagiair in augustus 2006 en sinds maart 2023 de trotse eigenaar van dit prachtige kantoor. Als echte Nieuwerkerker woon ik in ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de woonwijk Esse-Laag en heb ik een groot netwerk. Naast mijn werkzaamheden bij Van der Panne ben ik actief als jeugdtrainer bij VV Nieuwerkerk. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, speel ik tennis en padel en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed. Ook ben ik Register Makelaar-Taxateur waardoor ik veel taxaties doe van woningen, appartementen en bouwpercelen. Eens kennismaken? Sta ik altijd voor open!

VanderPanne-HR-6486

Roxanne de Jong

Assistent-makelaar

Mijn naam is Roxanne de Jong en ik ben 26 jaar oud. Na 25 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel te hebben gewoond, ben ik in oktober 2020 samen met mijn vriend en onze twee katten verhuisd naar Waddinxveen. In 2016 ben ik begonnen bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Assistent-makelaar. Met veel enthousiasme en plezier werk ik in dit hechte en jonge team. Samen staan wij iedere dag klaar om onze klanten blij te maken! In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uiteten of een drankje doen met mijn vrienden of familie.

VanderPanne-HR-

Steffi Versprille

Assistent-makelaar

Mijn naam is Steffi Versprille en ik werk sinds maart 2021 bij Van der Panne als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben hiervoor een aantal jaar werkzaam geweest in het toerisme en heb nu met veel plezier deze overstap gemaakt. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenhuizen en ben dus bekend met de omgeving. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, volg ik een les bij de sportschool of drink ik een goed glas wijn.

VanderPanne-HR-6621

Esmille Tanis

Commercieel medewerker

Mijn naam is Esmille Tanis en ik ben sinds juni 2023 werkzaam bij Van der Panne. In deze periode heb ik ook mijn bachelor Bedrijfskunde afgerond. Echter kwam ik er al snel achter dat mijn passie ligt in de vastgoedwereld. Ik ben dan nu ook bezig met mijn opleiding voor Kandidaat Register Makelaar. Ik woon in Rotterdam en buiten werk kan je mij daar vinden op een terras met familie en vrienden of in de sportschool.

VanderPanne-HR-6889

Kirsten Nelisse

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kirsten Nelisse en sinds 2014 ben ik werkzaam in de makelaardij. Geboren en getogen in Rotterdam, maar sinds kort woon ik samen met mijn gezin in Zevenhuizen. De diversiteit aan dagelijkse werkzaamheden en het deel uit te maken van een goed opgeleid en leuk team, zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier werk. Het verkopen van een woning vraag veel aandacht, maar is altijd weer een leuk avontuur. Het maakt mij blij om opdrachtgevers te begeleiden bij het verwezenlijken van hun woondroom!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up