Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Maak kennis met ons team

Ons team

5

Hans van der Panne

NVM-makelaar/taxateur

Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote gerenommeerde Rotterdamse makelaarskantoren zoals Kolpa Makelaars en Meeus Bedrijfshuisvesting. Met deze werkervaring en een eigen visie heeft dat geresulteerd in de huidige samenstelling met een fantastisch team, 2 vestigingen met een een groot regionaal aanbod van woningen en alle soorten bedrijfsruimtes. Getrouwd met Lucienne en Anouk is onze dochter. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en verder spelen muziek, dansen, motorrijden (een Harley Davidson) een grote rol in mijn leven.

4

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.

3-2

Katja van Dijk

Assistent-makelaar

Ik ben Katja van Dijk en woon na 15 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond te hebben sinds de zomer 2017 in Nieuw Vennep. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij, daarvoor heb ik al veel werkervaring opgedaan bij een groot landelijk bekend bouwbedrijf en een projectontwikkelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Een eigen huis biedt daartoe volop mogelijkheden. Verder lees ik graag in woonbladen en kijk ik graag naar woonprogramma’s om zo weer nieuwe ideeën op te doen. In de praktijk kan een ander kleurtje of verandering van indeling soms net dat kleine zetje zijn om een woning te verkopen.

8_1

Roxanne de Jong

Commercieel medewerker

Ik ben Roxanne de Jong, 24 jaar oud en sinds mijn geboorte woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst. Inmiddels ben ik ook bezig met het behalen van mijn diploma tot Assistent-Makelaar. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat het erg afwisselend is, je moet dus snel kunnen schakelen. Hier is geen dag hetzelfde! Vaak ben ik het eerste contactpunt voor de klanten en ondersteun ik de makelaars. Verder bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het beheren van de agenda’s en de administratie rondom aan- en verkoop van woningen.

7-12_1

Mirthe Balk

Assistent-makelaar

Mijn naam is Mirthe en ik ben 27 jaar. December 2018 ben ik vanuit IJsselstein samen met mijn vriend verhuisd naar de Westergouwe, Gouda. Als kleine meid was ik fictief al bezig met de verkoop van woningen. Met het aanbod in de regionale krant liep ik door de wijk om woningen te verkopen. Mijn wens om makelaar te worden ben ik in 2015 gaan realiseren door de opleiding te gaan volgen. Geen dag is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het juist zo uitdagend. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar woonprogramma's en series, ben ik te vinden in de sportschool of op het terras met een cappuccino.

RVH_3736 (1)

Kim Lochtenbergh

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kim Lochtenbergh, ik ben 25 jaar en ik werk bij Van der Panne als makelaar. Vanaf mijn 15e wilde ik makelaar worden, een ambitie waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met verschillende mensen, elk huis met een uniek verhaal en de drive om de beste deal te sluiten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik woon momenteel in Zoetermeer samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een restaurant, wandel ik met de hond of lees ik een goed boek.

2-3

Anaïs Mager

Assistent Makelaar

Ik ben Anaïs Mager en ik werk nu ruim 3 1/2 jaar met heel veel plezier voor Van der Panne, zowel op de afdeling bedrijfshuisvesting als nieuwbouw.

Toen ik hier kwam werken was het in 1e instantie de bedoeling dat ik de administratie op ging pakken, maar het werd al heel snel duidelijk dat ik heel blij word van de bemiddeling bij de verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed en het duurder niet lang voordat ik dit volledig op ben gaan pakken. Ik sta met veel plezier en enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer voor alle partijen het maximaal haalbare te bereiken. Dit doe ik met een flinke dosis humor en volledige betrokkenheid bij zowel huurder als opdrachtgever.

Na een tijdje kreeg ons kantoor de opdracht om nieuwbouw woningen te gaan verkopen in de Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel en heb ik dit met heel veel plezier opgepakt. Veel kopers zullen mij hier inmiddels van kennen. Inmiddels verkoopt ons kantoor ook met trots nieuwbouwprojecten in Zevenhuizen en Nesselande, en kijk ik uit naar de toekomst en alle komende nieuwbouwprojecten.

Wanneer u ons kantoor benadert voor nieuwbouw of bedrijfshuisvesting, dan is de kans groot dat u mij tegen komt. Ik sta voor u klaar!

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up