Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
ben-esteves-ojjVYMImcm8-unsplash

Bedrijfspand huren of kopen

U heeft een bedrijfspand gevonden wat niet door ons kantoor wordt aangeboden. Ons kantoor begeleidt u graag in de aankoop of aanhuur van dit object. In dit traject behartigen wij uitsluitend uw belangen en zorgen wij ervoor dat er een optimale overeenstemming wordt bereikt.

Voor de aankoop of aanhuur van een bedrijfspand spelen diverse factoren een rol.

Vooruitlopend op de opdracht tot aankoop of aanhuur maken wij met u een afspraak bij ons op kantoor om een goede inventarisatie te maken van uw eisen. Het gaat er tenslotte om dat de werkprocessen van uw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen verlopen en dat er een prettige en gezonde werkvloer voor u en uw personeel zal zijn.

Na het opstellen van het programma van eisen volgt de eerste bezichtiging. Aan de hand van onze bevindingen van deze bezichtiging wordt op basis van onder andere de ligging, het opleveringsniveau en overige belangrijke gegevens een waarde indicatie gegeven, aangevuld met een visie alsmede een plan van aanpak.

Verder spelen andere aspecten een belangrijke rol. Hoe zit het met juridische aspecten als erfpacht of bestemmingsplannen. Vervolgens wordt het onderhandelingstraject opgestart. Van der Panne woning-& bedrijfsmakelaardij zal met de aanbieder in onderhandeling treden en een koop of huursom zien te bewerkstelligen onder de meest optimale condities.

De risico’s bij de aankoop van bedrijfsmatige objecten zijn veel groter dan bij woningen. Om deze zoveel mogelijk uit te sluiten zal in ieder geval een bodemonderzoek dienen plaats te vinden. Uiteraard hebben wij uitstekende contacten met bedrijven indien hun expertise gevraagd wordt. Zo werken wij nauw samen met alleen ISO gecertificeerde milieukundige adviesbedrijven maar ook bedrijven zoals een bouwkundig adviesbureau en een fundering technisch bureau. Want u mag tenslotte niets anders van ons verwachten.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up