33083938_1912361585461118_1743681594608058368_o

De makelaar in omgeving Zuidplas en Rotterdam

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie, hightech en klanttevredenheid.

233

Woningen verkocht in de afgelopen 12 maanden

9,0 Gemiddelde van 130 Funda beoordelingen Funda
Volg ons Wilt u voordat het op Funda staat op de hoogte zijn van nieuw aanbod? Volg ons op Facebook

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Huis verkopen

Wilt u uw huis snel en zonder zorgen verkopen? Wij zijn vastgoedexperts met jarenlange ervaring. Laat ons u helpen en krijg de beste prijs voor uw woning. Bespaar tijd en moeite, neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijken

Aankoopmakelaar

Je bent op zoek naar een woning en dan is daar het moment dat je de woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen! Wat nu? Jij gaat natuurlijk voor de emotie en onze aankoopmakelaars nemen de zakelijke kant van de aankoop op zich.

Bekijken

Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis? Vraag nu onze gratis waardebepaling aan! Onze vastgoedexperts geven u advies en helpen u bij de verkoop. Ontdek de waarde van uw woning en neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling!

Bekijken

Woning Alert

Lukt het u maar niet om een nieuwe woning te vinden? Of vist u telkens maar weer naast het net? Schrijf u in voor onze gratis Woning Alert en u ontvangt een mailtje van ons, wanneer er een nieuwe woning op de markt komt.

Bekijken

Huis verhuren

Wilt u uw huis verhuren? Wij zijn vastgoedverhuurexperts en helpen u bij een snelle en probleemloze verhuur. Krijg de beste huurprijs voor uw woning en bespaar tijd en moeite. Neem vandaag nog contact met ons op en verhuur uw huis zonder zorgen!

Bekijken

Taxaties

De taxatie van een woning is een objectieve waardebepaling. In veel gevallen is dit benodigd voor de aanvraag van een hypotheek.

Bekijken

Hypotheekadvies

"Schoenmaker blijf bij je leest." Een spreuk met een duidelijke inhoud. Dus laten wij het bij de stenen houden en anderen bij financieringen.

Bekijken

Nieuwbouwadvies

Bent u bezig met het kopen van een nieuwbouwwoning? Daar komt meer bij kijken dan u misschien denkt! Laat ons u helpen!

Bekijken

Ons woonmagazine

Tweemaal per jaar verschijnt er in een oplage van 22.000 exemplaren een Woonmagazine van ons kantoor. Dit magazine wordt huis aan huis in de regio verspreid en is dé perfecte manier om uw woning onder de aandacht te brengen.

Direct inzien
vdpanne---waardebepaling-header
Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Vraag hier een gratis waardebepaling aan

Van der Panne ontbijt cafe

Op zoek naar een huis en wel wat begeleiding nodig? Op zaterdag 30 september, voordat de Open huizen route begint, organiseert ons kantoor van 10.00 tot 11.00 uur een Open huis café! U bent van harte ...

Lees verder

Hoe begeleid je een Open Huis?

Een Open huis is voor u als verkoper een mooie kans om uw woning onder de aandacht te brengen. Maar hoe begeleid je dit?

Lees verder

Diverse redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

Normaliter organiseert de NVM twee keer per jaar de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend een huis te kunnen bezichtigen. Wij leggen u graag uit waarom w...

Lees verder
alberto-castillo-q-346020-unsplash
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up