vdPanne_magazine_okt_2018_LR-1

Over ons

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van social media.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is ons kantoor actief in zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij. Bestaande bouw en nieuwbouw. Verhuur en verkoop. Ook kunt u bij ons terecht voor een recreatiewoning of een taxatierapport in alle soorten en maten. Of dit nou een woning (ook een nieuw te realiseren woning) of een appartement is, een winkel, kantoor, een bedrijfshal of een stuk grond.

Sinds de oprichting in februari 2006 is ons kantoor hard gegroeid met inmiddels twee vestigingen. Wij stropen de mouwen op! En dan wordt hard werken beloond. Ons kantoor is meerdere malen genomineerd geweest voor de Woningmakelaar van het Jaar award. Deze awards worden georganiseerd door het vakblad Vastgoed met als doel om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars. Een enorme eer en een beloning voor ons werk.

Ons team bestaat uit 6 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat. In mei 2018 openden we ons tweede kantoor in Zevenhuizen. Een gebied waar de komende jaren veel staat te gebeuren.

Wij willen ons blijvend onderscheiden, bijvoorbeeld in transparantie. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wilt u ook het beste resultaat? Neem contact op!
IMG_8309

Ook in het presenteren van objecten zijn wij onderscheidend. Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en hierna waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. In de crisisjaren pikten we als eerste de vrijwillige veiling op en we kwamen zelfs in de krant doordat we een woning aanboden (en verkochten!) via elkedaggoedkoper.nl. Wij hebben als een van de weinige kantoren in de regio een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Vanzelfsprekend maken we veel gebruik van social media om ons woningaanbod te presenteren, zowel via onze eigen Facebookpagina met meer dan 5.700 volgers maar ook via instagram, linkedIn en doelgroep gerichte campagnes. Heeft u onze Facebook pagina al bekeken? Hierop geven wij met leuke video's aandacht aan nieuwbouwprojecten, woningen of geven we uitleg aan praktijkvoorbeelden.

Benieuwd naar onze dienstverlening? In deze brochure hebben wij alles nog een keer voor u op een rij gezet.

Onze vestigingen

Ons team

5

Hans van der Panne

NVM-makelaar/taxateur

Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote gerenommeerde Rotterdamse makelaarskantoren zoals Kolpa Makelaars en Meeus Bedrijfshuisvesting. Met deze werkervaring en een eigen visie heeft dat geresulteerd in de huidige samenstelling met een fantastisch team, 2 vestigingen met een een groot regionaal aanbod van woningen en alle soorten bedrijfsruimtes. Getrouwd met Lucienne en Anouk is onze dochter. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en verder spelen muziek, dansen, motorrijden (een Harley Davidson) een grote rol in mijn leven.

4

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Ik ben in augustus 2006 als stagiair begonnen tijdens mijn HBO opleiding Makelaardij & Vastgoed en inmiddels mede-eigenaar van onze twee prachtige kantoren. Naast deze werkzaamheden zit ik in het bestuur van de NVM afdeling Midden-Holland en ben ik actief als jeugdtrainer bij VV Nieuwerkerk. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, speel ik tennis en padel en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed. Ook ben ik Register Makelaar-Taxateur waardoor ik veel taxaties doe van woningen, appartementen en bouwpercelen. Eens kennismaken? Sta ik altijd voor open!

RVH_3736 (1)

Kim Lochtenbergh

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kim Lochtenbergh en ik werk bij Van der Panne als aan- en verkoopmakelaar. Ik besloot op redelijk jonge leeftijd dat ik de makelaarskant op wilde, een ambitie waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met verschillende mensen, elk huis met een uniek verhaal en de drive om de beste deal te sluiten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik woon momenteel in Zoetermeer samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een restaurant, wandel ik met de hond of lees ik een goed boek.

8_1

Roxanne de Jong

Assistent-makelaar

Mijn naam is Roxanne de Jong en ik ben 26 jaar oud. Na 25 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel te hebben gewoond, ben ik in oktober 2020 samen met mijn vriend en onze twee katten verhuisd naar Waddinxveen. In 2016 ben ik begonnen bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Assistent-makelaar. Met veel enthousiasme en plezier werk ik in dit hechte en jonge team. Samen staan wij iedere dag klaar om onze klanten blij te maken! In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uiteten of een drankje doen met mijn vrienden of familie.

image00001 (1)

Steffi Versprille

Assistent-makelaar

Mijn naam is Steffi Versprille en ik werk sinds maart 2021 bij Van der Panne als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben hiervoor een aantal jaar werkzaam geweest in het toerisme en heb nu met veel plezier deze overstap gemaakt. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenhuizen en ben dus bekend met de omgeving. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, volg ik een les bij de sportschool of drink ik een goed glas wijn.

BEFRAMED_8101_FOTO_VOOR_WEBSITE

Loes van den Hoven-Verdoorn

Assistent Makelaar Bedrijfshuisvesting

Vanaf september 2022 versterk ik Van der Panne als assistent makelaar op de afdeling bedrijfshuisvesting. De dynamiek van de commerciële vastgoedmarkt alsmede het contact met opdrachtgevers, ondernemers en beleggers maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik vind het een uitdaging om de objecten welke wij in portefeuille hebben te koppelen aan de juiste ondernemer waarbij een optimale overeenstemming wordt bereikt. Ik hou van een resultaatgerichte aanpak mét directe communicatie en dat allemaal in een prachtig werkgebied onder de rook van Rotterdam! Na 10 jaar gewerkt te hebben in de reiswereld blijft het maken van bijzondere reizen een grote passie van mij. Samen met mijn man Vincent maak ik het liefst minimaal één duikreis per jaar en staan wij in het winterseizoen graag op de ski’s.


Bent u in het bezit van een bedrijfspand, kantoorruimte, winkelruimte of belegging en wilt u advies? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

Nieuws Wonen

6 redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

De NVM organiseert twee keer per jaar de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend een huis te kunnen bezichtigen. Waarom zou je als verkopend huiseigenaar m...

Lees verder

Bedenktijd rondom Kerst

De kerstdagen komen er weer aan. De feestdagen leiden meestal tot enige onduidelijkheid bij het berekenen van de bedenktijd.

Lees verder

Meer ruimte en kansen op woningmarkt

“Meer ruimte en kansen op woningmarkt” was vorige week de headline van het persbericht van de NVM. Een groter woningaanbod en een gematigde prijsontwikkeling. De extreme markt die we de laatste twee j...

Lees verder
ruslan-valeev-599019-unsplash
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
image004
keyboard_arrow_up