vdPanne_magazine_okt_2018_LR-1

Over ons

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van social media.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is ons kantoor actief in zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij. Bestaande bouw en nieuwbouw. Verhuur en verkoop. Ook kunt u bij ons terecht voor een recreatiewoning of een taxatierapport in alle soorten en maten. Of dit nou een woning (ook een nieuw te realiseren woning) of een appartement is, een winkel, kantoor, een bedrijfshal of een stuk grond.

Sinds de oprichting in februari 2006 is ons kantoor hard gegroeid met inmiddels twee vestigingen. Wij stropen de mouwen op! En dan wordt hard werken beloond. Ons kantoor is meerdere malen genomineerd geweest voor de Woningmakelaar van het Jaar award. Deze awards worden georganiseerd door het vakblad Vastgoed met als doel om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars. Een enorme eer en een beloning voor ons werk.

Ons team bestaat uit 9 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat. In mei 2018 openden we ons tweede kantoor in Zevenhuizen. Een gebied waar de komende jaren veel staat te gebeuren.

Wij willen ons blijvend onderscheiden, bijvoorbeeld in transparantie. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wilt u ook het beste resultaat? Neem contact op!
IMG_8309

Ook in het presenteren van objecten zijn wij onderscheidend. Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en hierna waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. In de crisisjaren pikten we als eerste de vrijwillige veiling op en we kwamen zelfs in de krant doordat we een woning aanboden (en verkochten!) via elkedaggoedkoper.nl. Wij hebben als een van de weinige kantoren in de regio een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Vanzelfsprekend maken we veel gebruik van social media om ons woningaanbod te presenteren, zowel via onze eigen Facebookpagina met meer dan 4.000 volgers maar ook via instagram, linkedIn en doelgroep gerichte campagnes. Heeft u onze Facebook pagina al bekeken? Hierop geven wij met leuke video's aandacht aan nieuwbouwprojecten, woningen of geven we uitleg aan praktijkvoorbeelden.

Benieuwd naar onze dienstverlening? In deze brochure hebben wij alles nog een keer voor u op een rij gezet.

Onze vestigingen

Ons team

5

Hans van der Panne

NVM-makelaar/taxateur

Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote gerenommeerde Rotterdamse makelaarskantoren zoals Kolpa Makelaars en Meeus Bedrijfshuisvesting. Met deze werkervaring en een eigen visie heeft dat geresulteerd in de huidige samenstelling met een fantastisch team, 2 vestigingen met een een groot regionaal aanbod van woningen en alle soorten bedrijfsruimtes. Getrouwd met Lucienne en Anouk is onze dochter. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en verder spelen muziek, dansen, motorrijden (een Harley Davidson) een grote rol in mijn leven.

4

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.

RVH_3736 (1)

Kim Lochtenbergh

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kim Lochtenbergh en ik werk bij Van der Panne als makelaar. Vanaf mijn 15e wilde ik makelaar worden, een ambitie waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met verschillende mensen, elk huis met een uniek verhaal en de drive om de beste deal te sluiten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik woon momenteel in Zoetermeer samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een restaurant, wandel ik met de hond of lees ik een goed boek.

foto maaike website

Maaike Langeree

Kandidaat-makelaar

Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij. In november heb ik mijn bachelor Vastgoed & Makelaardij aan Hogeschool Rotterdam behaald, waardoor ik mijzelf naast afgestudeerd ook kandidaat-makelaar mag noemen. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed tijdens verschillende stages en is mijn interesse gegroeid voor het bedrijfsmatige vastgoed. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik mijzelf bij Van der Panne op dit gebied verder mag gaan ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik actief in de paardensport en heb verschillende paarden uitgebracht op wedstrijden tot en met ZZ-licht niveau. Ik sta klaar voor al uw vragen omtrent bedrijfsmatig vastgoed!

7-12_1

Mirthe Balk

Assistent-makelaar

Mijn naam is Mirthe en ik ben 29 jaar. December 2018 ben ik vanuit IJsselstein samen met mijn vriend verhuisd naar de Westergouwe, Gouda. Als kleine meid was ik fictief al bezig met de verkoop van woningen. Met het aanbod in de regionale krant liep ik door de wijk om woningen te verkopen. Mijn wens om makelaar te worden ben ik in 2015 gaan realiseren door de opleiding te gaan volgen. Geen dag is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het juist zo uitdagend. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar woonprogramma's en series, ben ik te vinden in de sportschool of op het terras met een cappuccino.

8_1

Roxanne de Jong

Assistent-makelaar

Mijn naam is Roxanne de Jong en ik ben 25 jaar oud. Na 25 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel te hebben gewoond, ben ik in oktober 2020 verhuisd naar Waddinxveen. In 2016 ben ik begonnen als Commercieel medewerker binnendienst bij dit kantoor. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald tot Assistent-makelaar en ben ik mijn ervaring en kennis aan het uitbreiden in de buitendienst. Met veel enthousiasme en plezier werk ik in dit hechte team. Samen staan wij iedere dag klaar om onze klanten blij te maken met het aan- of verkopen van een woning. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, vrienden en familie.

RVH_8122

Kevin Esser

Commercieel medewerker

Mijn naam is Kevin Esser en werk sinds de zomer van 2020 bij Van der Panne als commercieel medewerker. Vaak ben ik het eerste contact en ondersteun de makelaars binnen het team. Ik ben vanuit de IT-wereld gekomen voor een nieuwe uitdaging en volg daarom ook zeer enthousiast een opleiding tot assistent makelaar. Ik leer hier enorm veel en word er blij van als ik iemand goed geholpen heb. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, mijn vriendin of familie, kijk ik graag voetbal en hou ik van gamen.

image00001 (1)

Steffi Versprille

Commercieel medewerker

Mijn naam is Steffi Versprille en ik werk sinds maart 2021 bij Van der Panne als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben hiervoor een aantal jaar werkzaam geweest in het toerisme en heb nu met veel plezier deze overstap gemaakt. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenhuizen en ben dus bekend met de omgeving. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, volg ik een les bij de sportschool of drink ik een goed glas wijn.

Nieuws Wonen

De vernieuwde NVM Open Huizen Dag

Zoals u van ons gewend was lieten we in vorige edities consumenten laagdrempelig kennismaken met ons woningaanbod. Helaas is dit de laatste edities niet doorgegaan vanwege het corona virus. Dit keer w...

Lees verder

Meer woningen verkocht in het tweede kwartaal

Woningaanbod neemt verder af in 2021. Een pijnlijke headline vorige week in de nieuwsberichten. Hoe ontwikkelt onze gemeente zich. Doen we het beter of juist nog slechter dan het landelijk gemiddelde?...

Lees verder

Dé perfecte verkoopmaand!

Is dit het juiste moment om mijn huis te verkopen? Dat heeft natuurlijk te maken met de situatie op de woningmarkt, maar de vraag gaat ook vaak over seizoenen. Zo kun je ervoor kiezen om de verkoop va...

Lees verder
ruslan-valeev-599019-unsplash
Over ons
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up