Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

Over ons

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van social media.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is ons kantoor actief in zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij. Bestaande bouw en nieuwbouw. Verhuur en verkoop. Ook kunt u bij ons terecht voor een recreatiewoning of een taxatierapport in alle soorten en maten. Of dit nou een woning (ook een nieuw te realiseren woning) of een appartement is, een winkel, kantoor, een bedrijfshal of een stuk grond.

Sinds de oprichting in februari 2006 is ons kantoor hard gegroeid met inmiddels twee vestigingen. Wij stropen de mouwen op! En dan wordt hard werken beloond. Ons kantoor is meerdere malen genomineerd geweest voor de Woningmakelaar van het Jaar award. Deze awards worden georganiseerd door het vakblad Vastgoed met als doel om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars. Een enorme eer en een beloning voor ons werk.

Ons team bestaat uit 9 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat. In mei 2018 openden we ons tweede kantoor in Zevenhuizen. Een gebied waar de komende jaren veel staat te gebeuren.

Wij willen ons blijvend onderscheiden, bijvoorbeeld in transparantie. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wilt u ook het beste resultaat? Neem contact op!
IMG_8309

Ook in het presenteren van objecten zijn wij onderscheidend. Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en hierna waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. In de crisisjaren pikten we als eerste de vrijwillige veiling op en we kwamen zelfs in de krant doordat we een woning aanboden (en verkochten!) via elkedaggoedkoper.nl. Wij hebben als een van de weinige kantoren in de regio een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Vanzelfsprekend maken we veel gebruik van social media om ons woningaanbod te presenteren, zowel via onze eigen Facebookpagina met meer dan 4.000 volgers maar ook via instagram, linkedIn en doelgroep gerichte campagnes. Heeft u onze Facebook pagina al bekeken? Hierop geven wij met leuke video's aandacht aan nieuwbouwprojecten, woningen of geven we uitleg aan praktijkvoorbeelden.

Benieuwd naar onze dienstverlening? In deze brochure hebben wij alles nog een keer voor u op een rij gezet.

Onze vestigingen

Ons team

5

Hans van der Panne

NVM-makelaar/taxateur

Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote gerenommeerde Rotterdamse makelaarskantoren zoals Kolpa Makelaars en Meeus Bedrijfshuisvesting. Met deze werkervaring en een eigen visie heeft dat geresulteerd in de huidige samenstelling met een fantastisch team, 2 vestigingen met een een groot regionaal aanbod van woningen en alle soorten bedrijfsruimtes. Getrouwd met Lucienne en Anouk is onze dochter. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en verder spelen muziek, dansen, motorrijden (een Harley Davidson) een grote rol in mijn leven.

4

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.

3-2

Katja van Dijk

Assistent-makelaar

Ik ben Katja van Dijk en woon na 15 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond te hebben sinds de zomer 2017 in Nieuw Vennep. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij, daarvoor heb ik al veel werkervaring opgedaan bij een groot landelijk bekend bouwbedrijf en een projectontwikkelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Een eigen huis biedt daartoe volop mogelijkheden. Verder lees ik graag in woonbladen en kijk ik graag naar woonprogramma’s om zo weer nieuwe ideeën op te doen. In de praktijk kan een ander kleurtje of verandering van indeling soms net dat kleine zetje zijn om een woning te verkopen.

8_1

Roxanne de Jong

Commercieel medewerker

Ik ben Roxanne de Jong, 24 jaar oud en sinds mijn geboorte woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij als Commercieel medewerker binnendienst. Inmiddels ben ik ook bezig met het behalen van mijn diploma tot Assistent-Makelaar. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is dat het erg afwisselend is, je moet dus snel kunnen schakelen. Hier is geen dag hetzelfde! Vaak ben ik het eerste contactpunt voor de klanten en ondersteun ik de makelaars. Verder bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het beheren van de agenda’s en de administratie rondom aan- en verkoop van woningen.

7-12_1

Mirthe Balk

Assistent-makelaar

Mijn naam is Mirthe en ik ben 27 jaar. December 2018 ben ik vanuit IJsselstein samen met mijn vriend verhuisd naar de Westergouwe, Gouda. Als kleine meid was ik fictief al bezig met de verkoop van woningen. Met het aanbod in de regionale krant liep ik door de wijk om woningen te verkopen. Mijn wens om makelaar te worden ben ik in 2015 gaan realiseren door de opleiding te gaan volgen. Geen dag is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het juist zo uitdagend. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar woonprogramma's en series, ben ik te vinden in de sportschool of op het terras met een cappuccino.

RVH_3736 (1)

Kim Lochtenbergh

Kandidaat-makelaar

Mijn naam is Kim Lochtenbergh, ik ben 25 jaar en ik werk bij Van der Panne als makelaar. Vanaf mijn 15e wilde ik makelaar worden, een ambitie waar ik geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met verschillende mensen, elk huis met een uniek verhaal en de drive om de beste deal te sluiten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik woon momenteel in Zoetermeer samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een restaurant, wandel ik met de hond of lees ik een goed boek.

2-3

Anaïs Mager

Assistent Makelaar

Ik ben Anaïs Mager en ik werk nu ruim 3 1/2 jaar met heel veel plezier voor Van der Panne, zowel op de afdeling bedrijfshuisvesting als nieuwbouw.

Toen ik hier kwam werken was het in 1e instantie de bedoeling dat ik de administratie op ging pakken, maar het werd al heel snel duidelijk dat ik heel blij word van de bemiddeling bij de verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed en het duurder niet lang voordat ik dit volledig op ben gaan pakken. Ik sta met veel plezier en enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer voor alle partijen het maximaal haalbare te bereiken. Dit doe ik met een flinke dosis humor en volledige betrokkenheid bij zowel huurder als opdrachtgever.

Na een tijdje kreeg ons kantoor de opdracht om nieuwbouw woningen te gaan verkopen in de Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel en heb ik dit met heel veel plezier opgepakt. Veel kopers zullen mij hier inmiddels van kennen. Inmiddels verkoopt ons kantoor ook met trots nieuwbouwprojecten in Zevenhuizen en Nesselande, en kijk ik uit naar de toekomst en alle komende nieuwbouwprojecten.

Wanneer u ons kantoor benadert voor nieuwbouw of bedrijfshuisvesting, dan is de kans groot dat u mij tegen komt. Ik sta voor u klaar!

Nieuws Wonen

CV-installatie huurkoop/leaseovereenkomst verboden bij overdracht

Regelmatig worden er woningen verkocht die voorzien zijn van een cv-installatie op grond van een huurkoop- of leaseovereenkomst. Dit soort contracten mogen bij een overdracht niet meer worden overgeno...

Lees verder

Nieuwe richtlijnen ten aanzien van onze werkzaamheden

Helaas. We zijn nog niet van het virus af. Om de gezondheid van onze medewerkers, onze opdrachtgevers en de mensen waar we dagelijks mee in contact komen te beschermen hebben wij de volgende handreik...

Lees verder

Koopakte in laten schrijven?

De koper van een registergoed heeft het recht de koopakte te doen inschrijven in de openbare registers (het Kadaster). Dit geldt zowel voor professionele als voor (consument-)kopers en voor koopakten ...

Lees verder
Over ons
logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up