Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
VanderPanne-HR-7020

Aankoopmakelaar1

Je bent op zoek naar een woning en dan is daar het moment dat je de woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen! Wat nu? Jij gaat natuurlijk voor de emotie en onze aankoopmakelaars nemen de zakelijke kant van de aankoop op zich.

Als je het “juiste gevoel” krijgt bij het bekijken van dé droomwoning dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem een van onze aankoopmakelaars mee om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Het aankopen van een woning bestaat niet alleen uit een strakke onderhandeling of een woninginspectie. Het is een combinatie van factoren, waarbij vragen spelen als: “Is de vraagprijs in verhouding tot de kwaliteit, de inhoud en de ligging van de woning?” En vergeet de opleveringsdatum niet.

Verder spelen andere aspecten een belangrijke rol. Wit u een taxatie of een bouwkundige keuring laten verrichten en door wie. Doe je dit vóór het bieden of erna. Hoe beding je de uiterste prijs. Hoe zit 't met juridische aspecten als erfpacht of bestemmingsplannen. Welke rechten heb je indien er iets niet klopt of niet blijkt te werken. Stuk voor stuk onderwerpen waarbij wij u meer zekerheid kunnen bieden.

Uiteraard hebben wij uitstekende contacten met andere bedrijven indien hun expertise ingeschakeld dient te worden. Zo werken wij nauw samen met alleen ISO gecertificeerde bedrijven zoals een bouwkundig adviesbureau, een fundering technisch bureau en milieu bedrijven. Want u mag tenslotte niets anders van ons verwachten.

"We waren deze makelaar al een aantal keer als verkopend makelaar tegen gekomen en hoopten stiekem dat we een huis bij een andere makelaar zouden vinden om Van der Panne als aankoopmakelaar te kunnen hebben. Persoonlijke, deskundige manier van werken, goede bereikbaarheid en komt beloftes na. En ook erg flexibel. Weten de juiste vragen te stellen, maar ook te beantwoorden, zowel als aankoop- en als verkoopmakelaar. Iets wat we van sommige concullega's niet kunnen zeggen. We kunnen ze zeker aanbevelen!"

Ik had Rody Zuur als aankoopmakelaar. Zonder hem had ik dit huis niet gehad. Echt een hele fijne en prettige makelaar en zeer veel kennis van de markt!

Full-service

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij adviseert je bij aankoop van je nieuwe woning. Indien je bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij je van A tot Z, full-service dus! Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

 • Het inventariseren van jouw woonwensen;
 • Het geven van een realistisch advies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
 • Het zoeken naar een geschikte woning;
 • De begeleiding van de bezichtigingen;
 • Onderzoek en advisering over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging;
 • Onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu- en bodemgesteldheid;
 • Onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van het object;
 • Het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
 • De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
 • Het begeleiden van de ondertekening van de koopakte;
 • Het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
 • Het transport van de woning bij de notaris;
 • Nazorg als je nog hulp of advies nodig heeft.

Deskundig

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit geeft je extra zekerheid. Daarnaast zijn onze makelaars-taxateurs VastgoedCert en NRVT gecertificeerd en al jaren actief in het werkgebied. Wij combineren kwaliteit en kennis.

"Ik had Rody Zuur als aankoopmakelaar. Zonder hem had ik dit huis niet gehad. Echt een hele fijne en prettige makelaar en zeer veel kennis van de markt!"

Online Dossier

Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct naar jou terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming. Via een eigen ontworpen online aankoopdossier houden wij je 24 uur per dag up-to-date over het nieuwe woningaanbod.

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning bij de notaris. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

sidekix-media-1108445-unsplash (2)
Wat kunnen we voor jou betekenen?
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up